CS 2'de seçkin modu kilitli

turgutpare

Femtopat
Daha fazla  
CS 2'de seçkin aldım fakat oyun modu kilitli. Oyun oynamama rağmen kilitli kısım çok zor kasılıyor. Bunu hangi yöntemle daha hızlı şekilde 100%'e tamamlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kolay basit eğlence ile kasabilirsin.

Kısa süren maçlar yapın olabildigince yoldaş tarzı.

Kısa süren maçlar yapın olabildigince yoldaş tarzı.
Hocam bir süre sonra yüzde kısmı artmıyor bunun hakkında bilginiz var mı?

10 Level olman lazım oda her çarşamba xp boostu açılıyor 1-2 level kasabiliyon öyle onun dışında zor biraz bende 10 level olmaya çalışıyom.
Teşekkürler hocam da kasmasının basit bir yöntemi yok mu maç başı 1% bile gitmiyor nerdeyse

Hocam bir süre sonra yüzde kısmı artmıyor bunun hakkında bilginiz var mı?

Teşekkürler hocam da kasmasının basit bir yöntemi yok mu maç başı 1% bile gitmiyor nerdeyse
Yok malesef oyun o xpyi belli bir levele kadar açık bırakıyor sonra kapanıyor. sonra sonraki çarşamba yenileniyor.

10 level olman lazım. Her çarşamba 03.00'da kasalar ve haftalık XP bonusu yenileniyor. Yoldaşta kazandığın round başı 15 XP, bonus varsa 45 bonus toplam 60. rekabetçide kazandığın round başı 30XP, bonus varsa 90 bonus toplam 120. silah yarışı ve ölüm maçında bunlara göre çok az, basit eğlenceyi bilmiyorum ama onda da çok düşüktür diye tahmin ediyorum. Yani iyi oynarsan (yaklaşık 6 dakika sürüyor eğer 10. silaha gelirsen) bir silah yarışı maçında 100 falan veriyor yani en mantıklı rekabetçi bana göre.

Aynen rekabetçi mantıklı mesela ben bugün 140 normal xp aldım bonusu 1100 verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…