onuragr Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 CS 2'de iletişim sorunu yaşıyorum. Mikrofonum CS 2 hariç bütün uygulamalarda çalışıyor fakat CS 2 de çalışmıyor. Ne denediysem olmadı. Görselde göründüğü gibi hoparlör ibaresi çıkıyor fakat hiç sesim gitmiyor. Dosya Ekleri 730_1.jpg 212,8 KB · Görüntüleme: 77
CS 2'de iletişim sorunu yaşıyorum. Mikrofonum CS 2 hariç bütün uygulamalarda çalışıyor fakat CS 2 de çalışmıyor. Ne denediysem olmadı. Görselde göründüğü gibi hoparlör ibaresi çıkıyor fakat hiç sesim gitmiyor.
N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #2 Ayarlarda tetiklenme eşiği gibi bir şey var -20ye alın o ayarı
onuragr Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 Nemger00 dedi: Ayarlarda tetiklenme eşiği gibi bir şey var -20ye alın o ayarı. Genişletmek için tıkla... Aldım yine aynı değişen bir şey yok.
Nemger00 dedi: Ayarlarda tetiklenme eşiği gibi bir şey var -20ye alın o ayarı. Genişletmek için tıkla... Aldım yine aynı değişen bir şey yok.
N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 onuragr dedi: Aldım yine aynı değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendi sesini duymayı açtıgında sesini duyuyor musun
onuragr dedi: Aldım yine aynı değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kendi sesini duymayı açtıgında sesini duyuyor musun
onuragr Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 Nemger00 dedi: Kendi sesini duymayı açtıgında sesini duyuyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nemger00 dedi: Kendi sesini duymayı açtıgında sesini duyuyor musun? Genişletmek için tıkla... PC'ye format attım yine aynı. Son düzenleme: 8 Ekim 2024
Nemger00 dedi: Kendi sesini duymayı açtıgında sesini duyuyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nemger00 dedi: Kendi sesini duymayı açtıgında sesini duyuyor musun? Genişletmek için tıkla... PC'ye format attım yine aynı.