E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Bana seçkin haftalik ödüllerden 2.50 dolarlık rüyalar ve kabuslar kasası bir de 3.50 dolarlık savaş görmüş USP-S tropical breeze çıktı. Satmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
Bana seçkin haftalik ödüllerden 2.50 dolarlık rüyalar ve kabuslar kasası bir de 3.50 dolarlık savaş görmüş USP-S tropical breeze çıktı. Satmalı mıyım?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.885 Çözümler 37 Yer 東京 7 Mayıs 2025 #2 Çok oynamıyorsan sat gitsin. Oyun alırsın.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 7 Mayıs 2025 #3 Yatırımlık skin değiller. Fiyat öngörüsü yapmak pek doğru olmaz. Zaten CS skin piyasası artık zengin Çinlilerin elinde sayılır.
Yatırımlık skin değiller. Fiyat öngörüsü yapmak pek doğru olmaz. Zaten CS skin piyasası artık zengin Çinlilerin elinde sayılır.
E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #4 Yürüyen HLTV dedi: Yatırımlık skin değiller. Fiyat öngörüsü yapmak pek doğru olmaz. Zaten CS skin piyasası artık zengin çinlilerin elinde sayılır. Genişletmek için tıkla... Bunları satıp ekleyip AK-47 akını alayım mi çok fazla oynuyorum oyunu.
Yürüyen HLTV dedi: Yatırımlık skin değiller. Fiyat öngörüsü yapmak pek doğru olmaz. Zaten CS skin piyasası artık zengin çinlilerin elinde sayılır. Genişletmek için tıkla... Bunları satıp ekleyip AK-47 akını alayım mi çok fazla oynuyorum oyunu.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 7 Mayıs 2025 #5 eferdr dedi: Bunları satıp ekleyip AK-47 akını alayım mi çok fazla oynuyorum oyunu. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Rüyalar kabuslar kasası bir süredir yavaş yavaş artıyor ancak stok yapılmamışsa bir önemi yok bu artışın.
eferdr dedi: Bunları satıp ekleyip AK-47 akını alayım mi çok fazla oynuyorum oyunu. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Rüyalar kabuslar kasası bir süredir yavaş yavaş artıyor ancak stok yapılmamışsa bir önemi yok bu artışın.
E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #6 Yürüyen HLTV dedi: Alabilirsiniz. Rüyalar kabuslar kasası bir süredir yavaş yavaş artıyor ancak stok yapılmamışsa bir önemi yok bu artışın. Genişletmek için tıkla... Peki USP-S tropical breeze satmalımıyım bı aşırı artış olur mu?
Yürüyen HLTV dedi: Alabilirsiniz. Rüyalar kabuslar kasası bir süredir yavaş yavaş artıyor ancak stok yapılmamışsa bir önemi yok bu artışın. Genişletmek için tıkla... Peki USP-S tropical breeze satmalımıyım bı aşırı artış olur mu?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 7 Mayıs 2025 #7 eferdr dedi: Peki USP-S tropical breeze satmalımıyım bı aşırı artış olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Ytd.
eferdr dedi: Peki USP-S tropical breeze satmalımıyım bı aşırı artış olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Ytd.
E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #8 Yürüyen HLTV dedi: Sanmıyorum. Ytd. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler kasayı sattım şimdi USP-S'yi bekliyorum anubis veya gece uykusu AK-47 alacağım iyi günler.
Yürüyen HLTV dedi: Sanmıyorum. Ytd. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler kasayı sattım şimdi USP-S'yi bekliyorum anubis veya gece uykusu AK-47 alacağım iyi günler.