G Gigastico Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 CS 2 de CS:GO'daki gibi korku haritası arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz bir korku haritası varsa yazabilir misiniz?
CS 2 de CS:GO'daki gibi korku haritası arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz bir korku haritası varsa yazabilir misiniz?
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 Gigastico dedi: CS 2 de CS:GO'daki gibi korku haritası arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz bir korku haritası varsa yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İllaki vardır dostum ze_abandoned_industry_p benim ildigim başka vardır elbette.
Gigastico dedi: CS 2 de CS:GO'daki gibi korku haritası arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz bir korku haritası varsa yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İllaki vardır dostum ze_abandoned_industry_p benim ildigim başka vardır elbette.
G Gigastico Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 sogukoralet dedi: İllaki vardır dostum ze_abandoned_industry_p benim ildigim başka vardır elbette. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam öneri için teşekkürler.
sogukoralet dedi: İllaki vardır dostum ze_abandoned_industry_p benim ildigim başka vardır elbette. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam öneri için teşekkürler.