CS 2'de Türkiye sunucusu var mı?

784386

Centipat
CS2 TR sunucusu var mı ben mi bulamadım? Eski Steam hesabımda CS:GO oynamıştım ama CS2'de daha 11 saatim var TR sunucu var mı varsa nasıl seçeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye sunucusu yok. Hangi sunucuda oynayacağınızı da seçemiyorsunuz. Ancak VPN ile istediğiniz bölgeye bağlanıp eşleştirme pingini kısarak istediğiniz bölgedeki oyuncularla oynayabilirsiniz. (Türkiye hariç konuşuyorum.)

CS:GO'da bir TR sunucusu var mıydı? Elbette yoktu, gaben abim oyunun arayüzünü Türkçe yapmak dışında bir Türklere Riot kadar değer vermiyor ne yazık ki. Zaten uçan ping değerlerinden de belli oluyor.

Yok ama topluluk sunucularında türk sunucularını bulup oynayabilirsin,ama oyunda ilerleme kaydetmessin.

CS:GO'da bir TR sunucusu var mıydı? Elbette yoktu, gaben abim oyunun arayüzünü Türkçe yapmak dışında bir Türklere Riot kadar değer vermiyor ne yazık ki. Zaten uçan ping değerlerinden de belli oluyor.
Oyunda ping sorunu olduğuna katılmıyorum ama yabancılarla özellikle Rus ve Polonyalı olanlarla oynamak zorunda kalmak en kötü kısmı.

Faceit üzerinden Eternal Fire Hub adındaki gruba katılarak ordan Türkiye serverında oynayabilirsin ama ücretli diye biliyorum.

Oyunda ping sorunu olduğuna katılmıyorum ama yabancılarla özellikle Rus ve Polonya'lı olanlarla oynamak zorunda kalmak en kötü kısmı.

Hocam demek istediğim TR sunucusu olsaydı ortalama ping 20'nin altında olurdu, şu an ise özellikle oynayan sayısının azlığından daha uzak sunuculara gidiyor CS:GO ve oyunun erken erişim döneminde 45 ortalama pingim şu an Server'a bağlı olarak 65 ile 90 arası geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…