E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Ağustos 2023 #1 CS 2'de konsol tuşunu yanlışlıkla farenin sol tuşuna aldım ve şu an konsol açılıp kapanıyor sadece. Ne yapmam lazım, yardım eder misiniz?
CS 2'de konsol tuşunu yanlışlıkla farenin sol tuşuna aldım ve şu an konsol açılıp kapanıyor sadece. Ne yapmam lazım, yardım eder misiniz?
Çözüm A A ardanoir 11 Ağustos 2023 emirhannk dedi: Dosya doğrulama başlattım az önce maalesef rekabetçiden ban yemessem iyidir işe yaradığından emin misiniz dosya doğrulama bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Unbindall yazın hepsini sıfırlayın, konsoldan çıkamıyorsanız Config dosyalarını silin.
emirhannk dedi: Dosya doğrulama başlattım az önce maalesef rekabetçiden ban yemessem iyidir işe yaradığından emin misiniz dosya doğrulama bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Unbindall yazın hepsini sıfırlayın, konsoldan çıkamıyorsanız Config dosyalarını silin.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 Unbind mouse2 Artı 0 Eksi
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Ağustos 2023 #3 SpeeQ dedi: Unbind mouse2. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama başlattım az önce maalesef rekabetçiden ban yemessem iyidir işe yaradığından emin misiniz dosya doğrulama bitmesini bekliyorum. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Unbind mouse2. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama başlattım az önce maalesef rekabetçiden ban yemessem iyidir işe yaradığından emin misiniz dosya doğrulama bitmesini bekliyorum.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #4 Ardından bind mouse2 "+attack2" yaz. Artı 0 Eksi
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Ağustos 2023 #5 emirhannk dedi: Dosya doğrulama başlattım az önce maalesef rekabetçiden ban yemessem iyidir işe yaradığından emin misiniz dosya doğrulama bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Unbindall yazın hepsini sıfırlayın, konsoldan çıkamıyorsanız Config dosyalarını silin. Artı 1 Eksi Çözüm
emirhannk dedi: Dosya doğrulama başlattım az önce maalesef rekabetçiden ban yemessem iyidir işe yaradığından emin misiniz dosya doğrulama bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Unbindall yazın hepsini sıfırlayın, konsoldan çıkamıyorsanız Config dosyalarını silin.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #6 CSGO'da işe yarıyor. Bildiğim kadarıyla CS2 de değişmedi bu kodlar. O yüzden işe yarar merak etmeyin Artı 0 Eksi
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Ağustos 2023 #7 ardanoir dedi: Unbindall yazın hepsini sıfırlayın, konsoldan çıkamıyorsanız Config dosyalarını silin. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef dosya doğrulama yaptığım için geç yazdım ve ban yedim işe yaradı yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: Unbindall yazın hepsini sıfırlayın, konsoldan çıkamıyorsanız Config dosyalarını silin. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef dosya doğrulama yaptığım için geç yazdım ve ban yedim işe yaradı yine de teşekkürler.