CS 2'de yaşanan toplu VAC yasaklanması hakkında resmi açıklama geldi

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
CS 2'de yaşanan, herkesin toplu bir şekilde VAC yasaklanması aldığı duruma yönelik X'te CounterStrike hesabı üzerinden bir resmi açıklama yapıldı. Sorun çözülmüş yasaklar kaldırılıyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim ban kaldırıldı, ve bu oyunu bir daha asla ve asla oynamamak üzere siliyorum.

Normal zamanda başınıza bu gelse derdinizi anlatamazsınız kimseye, bugün bu kadar kanıta rağmen hala hile yapmasan yasaklanmazsın diyenler vardı bugün bile düşünün durumun vehametini.

Başka zaman başınıza gelse böyle kapsamlı olmasa, profilinizde hileci damgası yemiş biri olarak kalırsınız.

Bu oyunu hayatımdan ve profiliminden siliyorum, 3 - 5 cent için kolumu ağrıttığıma bile değmez artık zaten.

@SerdarSS İyi de forumdakilere neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz yani amaç nedir? Forumdakiler inansa da inanmasa da banın kalkması üzerinde herhangi bir yetkileri olmayacak? Yani forumdakilerin ne yazdığının sizin için bir önemi olmaması lazım. Sonuçta gelecek cevaplar belli yani eğer haksız ban yediyseniz açılacaktır cevabını alacaksınız.

@Rain1 Normal zamanda başınıza böyle bir şey gelse kanıtlayamaz ve profilinde leke kalır diyorum. Ne diye ordan sadece forumdakiler kısmına cevap verme ihtyiacı hissettiğini anlamadım bende.

Bunu forumdakiler düzeltmiyor sonuçta bu ban yasağını değil mi?

Soru soranlara verilen saçma cevapları gördün mü, çoğu ne yapacağını bilmiyor burda insan gibi soru sormuş bugün, hepsine hileci damgası yapıştıranlar var, dalga geçenler var. Ayıp ya bu kadar da yargısız infaz.

@SerdarSS Forumda eski hile konularına baktım da genellikle hileciler hileleri açıp açıp sonra haksız ban yedim konuları açtıkları için forumdakilerin bu şekilde bir tavrı normal karşılanabilir. Bir de CS 2 gelmesiyle belki de VAC ban dalgası bekleniyordu hilecilere karşı ama bu şekilde haksız yere değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…