bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Valorant oynuyordum CS oynamaya başladım ama şimdi Valorant oynayamıyorum. CS'de takır takır vurabiliyorum ama Valorant'ta olmuyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2024
Valorant oynuyordum CS oynamaya başladım ama şimdi Valorant oynayamıyorum. CS'de takır takır vurabiliyorum ama Valorant'ta olmuyor ne yapmalıyım?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 17 Nisan 2024 #2 bdxmrz dedi: Valorant oynuyordum CS oynamaya başladım ama şimdi Valorant oynayamıyorum. CS'de takır takır vurabiliyorum ama Valorant'ta olmuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mekanikleri farklı.Bir kaç güne alışırsınız.
bdxmrz dedi: Valorant oynuyordum CS oynamaya başladım ama şimdi Valorant oynayamıyorum. CS'de takır takır vurabiliyorum ama Valorant'ta olmuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mekanikleri farklı.Bir kaç güne alışırsınız.
Kerem.01990 Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 bdxmrz dedi: Valorant oynuyordum CS oynamaya başladım ama şimdi Valorant oynayamıyorum. CS'de takır takır vurabiliyorum ama Valorant'ta olmuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zaman hocam hemen olmaz elbet tekrar oynanışa alışmanız gerek CS ile Valorant arasında çok fark var.
bdxmrz dedi: Valorant oynuyordum CS oynamaya başladım ama şimdi Valorant oynayamıyorum. CS'de takır takır vurabiliyorum ama Valorant'ta olmuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zaman hocam hemen olmaz elbet tekrar oynanışa alışmanız gerek CS ile Valorant arasında çok fark var.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.027 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #4 Çok fark var oyunlar arası mesela bende Valorant'tan CS'ye geçtim ve ilk dönemler hiç oynayamadım biraz oynayınca CS'ye mekanik olarak alıştım.
Çok fark var oyunlar arası mesela bende Valorant'tan CS'ye geçtim ve ilk dönemler hiç oynayamadım biraz oynayınca CS'ye mekanik olarak alıştım.