CS 2'nin çıkış tarihi ile ilgili yeni iddia

Adieu

Hectopat
En güçlü tahminlerden biri Valve'nin CS 2'yi, CS:GO'nun yıldönümü olan 21 Ağustos tarihinde yayınlaması. Ancak ben bu tarihe yetiştiremeyeceklerini düşünüyorum. Ancak hala bir çok insan bu tarihte geleceğini düşünüyor.

Fakat CS 2'ye gelen son Overpass harita güncellemesi ile birlikte bir tahmin daha ortaya çıktı. Bu tahmin ise bize 6 Eylül tarihini işaret ediyor. Bu tahminin sebebi ise Overpass haritasında bulunan TTK bank'ın içindeki 69 numaralı kasanın diğer kasaların aksine açık olması. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce mantıklı mı? Gerçekten 6 Eylül tarihinde çıkabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminlere, iddialara veya sızıntılara değil direk oyunu yapan firmanın dediğine bakarım ben. Aynı şey GTA VI içinde geçerli. Kafalarına göre herkes çıkış tarihi uyduruyor. Hem de CS2 gelse ne olacak? Aynı oyun ama oyun motoru değişmiş ve grafikleri değişmiş hali olacak. Hile sorununa da çare bulmalılar. Yoksa yine hileci dolu oynamayacağım oyun olur.

69="komik sayı". Oyunun eylülde çıkacağını zannetmiyorum zaten bu ekran görüntüsüyle çıkış zamanının alakası yok.

Ciddi misin? Buna inanan var mı? O kadar saçma bir yerden saçma bir şey çıkarmış ki. Nereden okudunuz bunu?

İnsanlar valla her yerden bişey uyduruyorlar.

Artık havası kaçtı. Tam herkesin istediği, Popüler olduğu dönemde çıkaracaklardı ki herkes bir anda akın etsin. Ama o hava artık kalmadı.

Millet herhangi bir sayı falan görünce direk çıkış tarihine bağlıyorlar ben şahsen inanmıyorum 6 Eylül'de çıkıcağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…