Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 20 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, az önce CS2 çıktı. İndirdim fakat sonradan indirilebiliyor mu? Bug falan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Yeni beta dalgası geldi diye hatırlıyorum. Büyük ihtimal betaya davet edildin.
Draktarlı Shaco Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Hocam CS2 tam çıkana kadar galiba CS:GO'ya girebiliyormuşsunuz. Bir de ben bug videoları pek görmedim.
Hocam CS2 tam çıkana kadar galiba CS:GO'ya girebiliyormuşsunuz. Bir de ben bug videoları pek görmedim.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 926 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Astar0 dedi: Arkadaşlar, az önce CS2 çıktı. İndirdim fakat sonradan indirilebiliyor mu? Bug falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl çıktı hocam tam anlayamadım davet mi aldınız?
Astar0 dedi: Arkadaşlar, az önce CS2 çıktı. İndirdim fakat sonradan indirilebiliyor mu? Bug falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl çıktı hocam tam anlayamadım davet mi aldınız?
efeakbga46 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 CS 2 çıktı derken hesabınıza beta mi geldi?
Draktarlı Shaco Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #6 heraishere dedi: Nasıl çıktı hocam tam anlayamadım davet mi aldınız? Genişletmek için tıkla... CS2 için daha çok kullanıcıya davet atılacakmış. Twitter'da öyle demişler.
heraishere dedi: Nasıl çıktı hocam tam anlayamadım davet mi aldınız? Genişletmek için tıkla... CS2 için daha çok kullanıcıya davet atılacakmış. Twitter'da öyle demişler.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 926 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #7 Draktarlı Shaco dedi: CS2 için daha çok kullanıcıya davet atılacakmış. Twitter'da öyle demişler. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm o tweeti ancak hemen göndereceklerini düşünmedim. CS saatim pek yok ama 10+5 yıl rozetli hesabım ve yeşil tf acaba bana da atarlar mı ya?
Draktarlı Shaco dedi: CS2 için daha çok kullanıcıya davet atılacakmış. Twitter'da öyle demişler. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm o tweeti ancak hemen göndereceklerini düşünmedim. CS saatim pek yok ama 10+5 yıl rozetli hesabım ve yeşil tf acaba bana da atarlar mı ya?
Draktarlı Shaco Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #8 heraishere dedi: Evet gördüm o tweeti ancak hemen göndereceklerini düşünmedim. CS saatim pek yok ama 10+5 yıl rozetli hesabım ve yeşil TF acaba bana da atarlar mı ya? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Benim 685 saatim var. Bana gelmedi. Gelenlerde beta başlamadan Valve sunucularında geçirdikleri vakit ele alıncakmış diye biliyorum.
heraishere dedi: Evet gördüm o tweeti ancak hemen göndereceklerini düşünmedim. CS saatim pek yok ama 10+5 yıl rozetli hesabım ve yeşil TF acaba bana da atarlar mı ya? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Benim 685 saatim var. Bana gelmedi. Gelenlerde beta başlamadan Valve sunucularında geçirdikleri vakit ele alıncakmış diye biliyorum.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 926 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #9 Draktarlı Shaco dedi: Bilemiyorum. Benim 685 saatim var. Bana gelmedi. Gelenlerde beta başlamadan Valve sunucularında geçirdikleri vakit ele alıncakmış diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... CS'de 150 saati olan arkadaşıma düştü bana düşmüyor. Beklicez CS 2'nin çıkmasını yapacak bişe yok.
Draktarlı Shaco dedi: Bilemiyorum. Benim 685 saatim var. Bana gelmedi. Gelenlerde beta başlamadan Valve sunucularında geçirdikleri vakit ele alıncakmış diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... CS'de 150 saati olan arkadaşıma düştü bana düşmüyor. Beklicez CS 2'nin çıkmasını yapacak bişe yok.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #10 Oyuna girmeden davet gelse anlar mıyız yoksa oyuna girerken mi belli oluyor.