masti25 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Oyun oynarken bir anda oyun dosyalarında sorun var diye attı. Dosya bütünlü taramaya çalıştım, yüzde sıfırda kalıyor ve oyun acılmıyor.
Oyun oynarken bir anda oyun dosyalarında sorun var diye attı. Dosya bütünlü taramaya çalıştım, yüzde sıfırda kalıyor ve oyun acılmıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 masti25 dedi: Oyun oynarken bir anda oyun dosyalarında sorun var diye attı. Dosya bütünlü taramaya çalıştım, yüzde sıfırda kalıyor ve oyun acılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp Steam'i yönetici olarak çalıştırın ve oyun dosyalarını tekrar doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
masti25 dedi: Oyun oynarken bir anda oyun dosyalarında sorun var diye attı. Dosya bütünlü taramaya çalıştım, yüzde sıfırda kalıyor ve oyun acılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp Steam'i yönetici olarak çalıştırın ve oyun dosyalarını tekrar doğrulamayı deneyin.
umut kış Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Bende de aynı sorun vardı indirme önbelleğini temizleyince düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
KS KS masti25 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #4 Şimdi kendi kendine düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi