CS. 2'ye harita seçme gelecek mi?

erşan abi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Ryzen 5 7500F | RTX3070Ti | GIGABYTE A620M S2H | XPG 32GB 6000MHz | Thermalright Phantom Spirit 120 SE | FSP 650W

Konsol: XBOX Series S

Ekipman: MCHOSE X75 Keyboard | MCHOSE L7 Pro | HyperX Cloud II | GIGABYTE M28U 28" 4K 144hz / Samsung Odyssey G3 27'' 165hz
Meslek
Öğrenci
CS. 2 geldiğinden beri bir sürü maça girdim fakat bildiğim haritalarda maksimum 2-3 kere oynamışımdır. Anlık heves ederek nadiren giriyorum oyuna, eskiden çok oynardım. Ancak artık daha maça girmeden oynama isteğim kaçıyor. İstediğim haritada oynayamıyorum, istediğim harita gelmezse bozamıyorum. Bilmediğim harita geliyor oynayamıyorum. Herkesin haritaları öğrenmesi için yapılmış güzel bir fikir fakat benim gibi harita öğrenmeye vakti olmayan, sadece canı istediği için 1-2 saat oynamak isteyen insanlar oyundan soğuyor. Rekabetçi modu açıldığında istediğimiz haritada girebilecek miyiz?

Aga Valve'de zorla oynatmasa diğer haritaları oynayacağımız yok. Varsa yoksa Mirage keşke hep böyle kalsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…