Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 CS 2'ye alışamadım. Nedenini anlamadım. Aimim olsun falan rezil durumdayım. Ne yapabilirim?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 4 Ekim 2023 #2 Nasıl alışacaksın? Oynayarak alışacaksın.
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 741 Çözümler 4 Yer Çanakkale 4 Ekim 2023 #3 Kamtasya dedi: CS 2'ye alışamadım. Nedenini anlamadım. Aimim olsun falan rezil durumdayım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... CS2 de adama vurma ölür o ama adama vurursan ölürsün ve ayrıca adam yoken sık daha çok adam öldürürsün tavsiye
Kamtasya dedi: CS 2'ye alışamadım. Nedenini anlamadım. Aimim olsun falan rezil durumdayım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... CS2 de adama vurma ölür o ama adama vurursan ölürsün ve ayrıca adam yoken sık daha çok adam öldürürsün tavsiye
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Ekim 2023 #4 CSGO ile hiçbir farkı yok, oynadıkça alışırsınız.
Bigby WoIf Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 İlk başta ben de csgo daha iyi diyordum ancak alıştım artık csgo gibi geliyor fark hissetmiyorum.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 956 4 Ekim 2023 #6 ardanoir dedi: CS:GO ile hiçbir farkı yok, oynadıkça alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Yok mu hocam? Güldürmeyin beni Allah aşkına.
ardanoir dedi: CS:GO ile hiçbir farkı yok, oynadıkça alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Yok mu hocam? Güldürmeyin beni Allah aşkına.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Ekim 2023 #7 Emre Çetin 70 dedi: Yok mu hocam? Güldürmeyin beni Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Elinde aim mekaniğinin değiştiğinin kanıtları varsa sunabilirsin.
Emre Çetin 70 dedi: Yok mu hocam? Güldürmeyin beni Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Elinde aim mekaniğinin değiştiğinin kanıtları varsa sunabilirsin.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 956 4 Ekim 2023 #8 ardanoir dedi: Elinde aim mekaniğinin değiştiğinin kanıtları varsa sunabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam CS:GO'da sert aimim varken şu an yumuşak. Cross CS:GO'da çat çut dönüyorken CS2 de sanki gecikmeli geliyor gibi.
ardanoir dedi: Elinde aim mekaniğinin değiştiğinin kanıtları varsa sunabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam CS:GO'da sert aimim varken şu an yumuşak. Cross CS:GO'da çat çut dönüyorken CS2 de sanki gecikmeli geliyor gibi.
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 741 Çözümler 4 Yer Çanakkale 4 Ekim 2023 #9 ardanoir dedi: Elinde aim mekaniğinin değiştiğinin kanıtları varsa sunabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternete var aime gitmiyor mermiler yanlara gidiyor bakabilirsin ve oynayınca hisediliyor. Emre Çetin 70 dedi: Hocam CS:GO'da sert aimim varken şu an yumuşak. Cross CS:GO'da çat çut dönüyorken CS2 de sanki gecikmeli geliyor gibi. Genişletmek için tıkla... İnternete yazıyor ve dediğiniz gibi gecikme var.
ardanoir dedi: Elinde aim mekaniğinin değiştiğinin kanıtları varsa sunabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternete var aime gitmiyor mermiler yanlara gidiyor bakabilirsin ve oynayınca hisediliyor. Emre Çetin 70 dedi: Hocam CS:GO'da sert aimim varken şu an yumuşak. Cross CS:GO'da çat çut dönüyorken CS2 de sanki gecikmeli geliyor gibi. Genişletmek için tıkla... İnternete yazıyor ve dediğiniz gibi gecikme var.
Ritim Ustası Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 67 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #10 Kamtasya dedi: CS 2'ye alışamadım. Nedenini anlamadım. Aimim olsun falan rezil durumdayım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... CS GO'yu hiç sevmezdim benim için berbat bir oyundu ama CS 2'yi baya güzel yapmışlar sürekli oynama isteği uyandırıyor.
Kamtasya dedi: CS 2'ye alışamadım. Nedenini anlamadım. Aimim olsun falan rezil durumdayım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... CS GO'yu hiç sevmezdim benim için berbat bir oyundu ama CS 2'yi baya güzel yapmışlar sürekli oynama isteği uyandırıyor.