7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.689 Makaleler 2 Çözümler 10 6 Eylül 2024 #21 Akif Ertaş dedi: Önce hilelerden kurtulsak daha iyi olur sanki. Genişletmek için tıkla... Hileye alıştım ama factionların kaldırımasına alışamadım.
Akif Ertaş dedi: Önce hilelerden kurtulsak daha iyi olur sanki. Genişletmek için tıkla... Hileye alıştım ama factionların kaldırımasına alışamadım.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #22 wanetage dedi: İlk beta zamanlarında remake halinin resmi sızdırılmıştı, belki şu an hazır bile olabilir. Eki Görüntüle 1963338 Genişletmek için tıkla... Tırıvırı haritalar ekleniyor hala gelemedi iki gözümün çiçeği.
wanetage dedi: İlk beta zamanlarında remake halinin resmi sızdırılmıştı, belki şu an hazır bile olabilir. Eki Görüntüle 1963338 Genişletmek için tıkla... Tırıvırı haritalar ekleniyor hala gelemedi iki gözümün çiçeği.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #23 oduncu_yılmaz dedi: Tırıvırı haritalar ekleniyor hala gelemedi iki gözümün çiçeği. Genişletmek için tıkla... Şu basit haritayı bile 1 senedir geri ekleyemediler bir türlü.
oduncu_yılmaz dedi: Tırıvırı haritalar ekleniyor hala gelemedi iki gözümün çiçeği. Genişletmek için tıkla... Şu basit haritayı bile 1 senedir geri ekleyemediler bir türlü.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #24 wanetage dedi: Şu basit haritayı bile 1 senedir geri ekleyemediler bir türlü. Genişletmek için tıkla... Artık gelmesi gerek yoldaş canlanır.
wanetage dedi: Şu basit haritayı bile 1 senedir geri ekleyemediler bir türlü. Genişletmek için tıkla... Artık gelmesi gerek yoldaş canlanır.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #25 oduncu_yılmaz dedi: Artık gelmesi gerek yoldaş canlanır. Genişletmek için tıkla... Anahtarlık falan geldiği gün bıraktım. Bir de üstüne tavuklarla ilgili skinler gelicek deniyor ve iyice soğudum. Oyun artık ciddiyeti bozuyor.
oduncu_yılmaz dedi: Artık gelmesi gerek yoldaş canlanır. Genişletmek için tıkla... Anahtarlık falan geldiği gün bıraktım. Bir de üstüne tavuklarla ilgili skinler gelicek deniyor ve iyice soğudum. Oyun artık ciddiyeti bozuyor.