A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 RAM 8+8 Ekran kartı gtx 1650 oc Anakart prime 2 b450m İşlemci ryzen 5 3500x Monitörüm 165 Hz ancak CS'de 4:3 yapınca 60Hz gibi oluyor ekran.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 Akif baba qiyana dedi: Monitörüm 165 Hz ancak CS'de 4:3 yapınca 60Hz gibi oluyor ekran. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ekleyin hertz ile birlikte. Artı 0 Eksi
Akif baba qiyana dedi: Monitörüm 165 Hz ancak CS'de 4:3 yapınca 60Hz gibi oluyor ekran. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ekleyin hertz ile birlikte.
KS KS A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ekleyin Hertz ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor fotoğraf ile atma şansınız var mı? Hyuuga Neji dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ekleyin Hertz ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Bu mudur? Dosya Ekleri resim_2023-03-04_182352168.png 54,6 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ekleyin Hertz ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor fotoğraf ile atma şansınız var mı? Hyuuga Neji dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan özel çözünürlük ekleyin Hertz ile birlikte. Genişletmek için tıkla... Bu mudur?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 Akif baba qiyana dedi: Nasıl yapılıyor fotoğraf ile atma şansınız var mı? Bu mudur? Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam, hayır değil youtube'a NVIDIA özel çözünürlük oluşturma yazın. Artı 0 Eksi
Akif baba qiyana dedi: Nasıl yapılıyor fotoğraf ile atma şansınız var mı? Bu mudur? Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam, hayır değil youtube'a NVIDIA özel çözünürlük oluşturma yazın.
KS KS A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #5 Hyuuga Neji dedi: Görmedim hocam, hayır değil YouTube'a NVIDIA özel çözünürlük oluşturma yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarladıktan sonra masaüstünü de aynı çözünürlük mü yapmak gerek. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Görmedim hocam, hayır değil YouTube'a NVIDIA özel çözünürlük oluşturma yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarladıktan sonra masaüstünü de aynı çözünürlük mü yapmak gerek.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #6 Akif baba qiyana dedi: Hocam ayarladıktan sonra masaüstünü de aynı çözünürlük mü yapmak gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Akif baba qiyana dedi: Hocam ayarladıktan sonra masaüstünü de aynı çözünürlük mü yapmak gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır.