Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 690 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Selamlar, hesabımda CS banı var ve Rust almak istiyorum. Oynarken bu ban beni etkileme ihtimali var mı? Bazı oyunlarda oto engelliyor sunuculardan ban olduğu için, Rust'ta da böyle sunucular var mı?
Selamlar, hesabımda CS banı var ve Rust almak istiyorum. Oynarken bu ban beni etkileme ihtimali var mı? Bazı oyunlarda oto engelliyor sunuculardan ban olduğu için, Rust'ta da böyle sunucular var mı?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #2 Hayır etkilemez. Düzgünce oynarsan sorun yaşamazsın.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.411 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 Vac ban ise evet sunucuların yarısına yakınına giremezsiniz. Ama çoğu normal sunucuya girersiniz. Mümkünse başka hesabınıza alın derim.
Vac ban ise evet sunucuların yarısına yakınına giremezsiniz. Ama çoğu normal sunucuya girersiniz. Mümkünse başka hesabınıza alın derim.