CS eldiveni nerede satılabilir?

TolgaBulut

Femtopat
Daha fazla  
Benim 2.5 3K $ değerinde bir eldivenim var ve benim bunu satmam gerekiyor fakat hangi sitede satabilirim bilmiyorum. Yerli sitelerde ilanda ama 1 aydır alan yok çünkü çok pahalı bir item. Bildiğiniz yabancı, güvenilir, parayı çekebileceğim bir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Aydır satılmıyorsa fiyatı pahalı koyuyor olabilirsiniz. Hangi eldiven? veya çok fazla giden bir eldiven olmayabilir sitelerde takas ile skini daha çok satışı olan skinlere bölebilirsiniz. yabancı site olarak Dmarket diyebilirim.

dmarket cs.money gibi siteler apikey istiyorlar fakat apikey vermenin sıkıntılı bir durum olduğu söyleniyor. Güvenilir siteler olduğundan emin olsam apikey girebilirim fakat 300 400 lira gibi fiyattan bahsetmiyoruz bu yüzden fazlasıyla dikkat ediyorum.

dmarket cs.money gibi siteler apikey istiyorlar fakat apikey vermenin sıkıntılı bir durum olduğu söyleniyor. Güvenilir siteler olduğundan emin olsam apikey girebilirim fakat 300 400 lira gibi fiyattan bahsetmiyoruz bu yüzden fazlasıyla dikkat ediyorum.
O olayda itemin kime gittiğini level ve steam açma tarihi tutuyor mu vb. şeklinde kontrollerini sağladıktan sonra guarda onay vermen gerekiyor. Yani Api key dolandırıcılığını engellemek satıcının elinde aslında. Bu arada hangi eldiven?

O olayda itemin kime gittiğini level ve steam açma tarihi tutuyor mu vb. şeklinde kontrollerini sağladıktan sonra guarda onay vermen gerekiyor. Yani Api key dolandırıcılığını engellemek satıcının elinde aslında. Bu arada hangi eldiven?
Tam olarak anlamadım ben guard ile onaylamadığım sürece apikey ile hiçbir türlü benim itemi alamazlar doğru mu ?

İlan benim

Tam olarak anlamadım ben guard ile onaylamadığım sürece apikey ile hiçbir türlü benim itemi alamazlar doğru mu ?
Apikeyi bilinmedik sitelere vermeyin. Özetle bir siteden takas yapacaksanız siteden ürün satıldığında ürününüz satıldı diye bildirim geçer. Takas linkine o site üzerinden direkt gidin Steamden takas onayı yapmayın. Çünkü adamlar saniyeler içerisinde takas teklifi yollayan kişinin profil resmini ve ismini kopyalabiliyor. Zaten bilindik çoğu site Mobil onay verirken satın alan kişinin Steam kurma tarihini ve leveline dikkatli bakın alıcı ile uyuyor mu diye kontrol edin diyor.

Uption varsa anomaly, ohnepixel, zipel e falan satabilirsin ama yine dmarketide tercih edebilirsin eger yayincilara veya herhangi bir trader a satacaksan dikkat et genelde yayinda oluyolar zaten. Malum insanlar beles pesinde bir sürü scammer var yeni yeni taktiklerle ByNoGame gitmez bu arada onu alacak Türk yoktur.

Bazı güvenilir insanlar var ama o dedigim kişiler istedigin fiyatı vermez. Onlarda al sat yaptığından dolayı.
Şimdi skine baktımda o fiyatı kimse kolay vermez. Sen bence eldiveni skinlere böl trade sitelerinde ki bu zarar ettirir öyle oyle sat. Anomaly ve ohneyi onermisler ama karışık işler sen gene TR'den saşma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı