T4rİCK Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Öncelikle iyi geceler, bildiğimiz üzere 20 Kasım'da Steam icin TL'ye veda edeceğiz ve bir sorum olacak. 420 TL CS:GO envanter dizmek mi yoksa 600 TL Forza Horizon 5 almak mı daha mantıklı acaba? Teşekkür ederim iyi geceler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Öncelikle iyi geceler, bildiğimiz üzere 20 Kasım'da Steam icin TL'ye veda edeceğiz ve bir sorum olacak. 420 TL CS:GO envanter dizmek mi yoksa 600 TL Forza Horizon 5 almak mı daha mantıklı acaba? Teşekkür ederim iyi geceler.
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 719 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Forza almak ancak eğerki elinde forza 4 varsa bence 5i alma.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 Hangi tür oyunu seviyor olmana bağlı bir soru eğer FPS seviyorsan CS eğer yarış oyunları seviyorsan Forza
Hangi tür oyunu seviyor olmana bağlı bir soru eğer FPS seviyorsan CS eğer yarış oyunları seviyorsan Forza
T4rİCK Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 6nowtk dedi: Forza almak ancak eğer ki elinde Forza 4 varsa bence 5I alma. Genişletmek için tıkla... Elimde 4 var fakat sadece eleyici için istiyorum çünkü Forza 4'un popülerliği artık azaldı diye düşünüyorum.
6nowtk dedi: Forza almak ancak eğer ki elinde Forza 4 varsa bence 5I alma. Genişletmek için tıkla... Elimde 4 var fakat sadece eleyici için istiyorum çünkü Forza 4'un popülerliği artık azaldı diye düşünüyorum.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 600TL Forza almak daha cazip, CS'ye envanter dizmek istiyorsan dört ay boyu kasa dropunu birikle.
T4rİCK Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 legend61 dedi: Hangi tür oyunu seviyor olmana bağlı bir soru eğer FPS seviyorsan CS eğer yarış oyunları seviyorsan Forza. Genişletmek için tıkla... Şöyle CS seviyorum fakat artık hevesim kalmadı yıllarca bilgisayar istedim alınca heveskm kaçtı sadece haftalık kasa için girip alıp cikiyorum.
legend61 dedi: Hangi tür oyunu seviyor olmana bağlı bir soru eğer FPS seviyorsan CS eğer yarış oyunları seviyorsan Forza. Genişletmek için tıkla... Şöyle CS seviyorum fakat artık hevesim kalmadı yıllarca bilgisayar istedim alınca heveskm kaçtı sadece haftalık kasa için girip alıp cikiyorum.
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 719 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 T4rİCK dedi: Elimde 4 var fakat sadece eleyici için istiyorum çünkü Forza 4'un popülerliği artık azaldı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde 4 girmiştim ve eleyicisi hala aktif pek bir fark yok bence.
T4rİCK dedi: Elimde 4 var fakat sadece eleyici için istiyorum çünkü Forza 4'un popülerliği artık azaldı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde 4 girmiştim ve eleyicisi hala aktif pek bir fark yok bence.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.467 Çözümler 28 14 Kasım 2023 #8 Forza almak daha iyi gibi. Steam kuru Dolar olduğu zaman 1.2k civarı olur.
T4rİCK Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #9 radaschumi dedi: Forza almak daha iyi gibi. Steam kuru dolar olduğu zaman 1.2K civarı olur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
radaschumi dedi: Forza almak daha iyi gibi. Steam kuru dolar olduğu zaman 1.2K civarı olur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #10 T4rİCK dedi: Şöyle CS seviyorum fakat artık hevesim kalmadı yıllarca bilgisayar istedim alınca heveskm kaçtı sadece haftalık kasa için girip alıp cikiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Forza almanızı tavsiye etmekteyim hevesiniz yeniden canlanabilir.
T4rİCK dedi: Şöyle CS seviyorum fakat artık hevesim kalmadı yıllarca bilgisayar istedim alınca heveskm kaçtı sadece haftalık kasa için girip alıp cikiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Forza almanızı tavsiye etmekteyim hevesiniz yeniden canlanabilir.