Öyle tabii, yine de fazla kafa iyidir bazen. İmkan olarak bunlara çok bir şey ekleyemem, eski oyuncuyumdur ama fazla para yatıramıyorum. O yüzden bu fiyata önerileriniz makul geçer.(Envanteriniz efsane bu arada güzel günlerde oynayın.)
Teşekkür ederim dostum. 4bin saat oyun süresi çok güzel aslında. Kasa vs işlerinden güzel bir gelirin olabilirdi diye düşünüyorum, benim garibime o gitti sadece Yeni sistemde hem kasa hem skin alınıyor bildiğin üzere. Kasaları satarak güzel skinlere çevirebilirsin aslında. Belki biraz uzun sürer ama zevkine göre çeşitlendirebilirisin. Bende hepsini şak diye almadım ve aşırı miktar para yatırmadım 1/4 diyebilirim envanterim için. Pazarda satış yapabiliyorsan sorun yaşamazsın.
Biliyorsunuz CS2 tamamen çıktı. Doğal olarak bazı skinler çok daha iyi gözüküyor. Bu yüzden sizden ricam envanterime yorum yapmanız ve eğer "şu skin yerine bu daha güzel olur bu fiyata." gibi önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.(envanterdeki ucuz şeylere takılmayın, çoğu maçtan düşüyor zaten.)
Steam: https://steamcommunity.com/id/creperrr/
Bütün skinlere tek tek şunun yerine bu olsaydı diye sayamayacağım, aralarından gözüme en çok takılan a1s skini. Onun yerine a1s nitro skinini en kötü görevde kullanılmış olanını (az aşınmış çok daha iyi görünüyor) alıp üzerine 4 tane fnatic glitter stickerini yapıştırınca mükemmel duruyor.