CS eşleştirme nedeniyle silinmeli midir?

GMC Denali

Hectopat
Daha fazla  
Tek başıma giriyorum. Matchmaking'e bak. Nova dediğim adam ''isminde peek meek bişeyler yazıyo'' koşa koşa hs atıyor. Oyun Valorant'a dönmüş resmen. Konu başlığı CS'yi silmeli miyim? Moderatör değiştirmiş.

Rekabetçi oyunların hepsinin ortak sorunu bu, şimdiye kadar eşleştirme sorunu olmayan rekabetçi oyun görmedim ben, direkt rekabetçi oyun oynamayı bırakabilirsiniz.

Tek başınıza girdiğiniz maçta nasıl siz Silver'ken herkes nova oluyor hocam.

Tek başınıza girdiğiniz maçta nasıl siz Silver'ken herkes nova oluyor hocam.
Sürekli tek başıma giriyorum. İlk DMG olan maçı gördüğümde ben de pre girdiğimi sanmıştım. Sonra diğer maçlar da böyle olunca anlıyorsun.

Sürekli tek başıma giriyorum. İlk DMG olan maçı gördüğümde ben de pre girdiğimi sanmıştım. Sonra diğer maçlar da böyle olunca anlıyorsun.
Baltazar abim bende öyleyim ya. DMG çıkacakken, keleş 2 ye düştüm. Ayrıca eşleştirme sistemi çok kanser. Karşıma 500 saatlik adam çıktı.

Baltazar abim bende öyleyim ya. DMG çıkacakken, keleş 2 ye düştüm. Ayrıca eşleştirme sistemi çok kanser. Karşıma 500 saatlik adam çıktı.
Cumali abi rank umurunda değil. Benim 4 5 rütbe üstümde adam veriyor karşıma. Hayır bir de herifte hayvan gibi ekran kartı yüksek Hz monitör de var eminim. Üstüne koşarak kafadan vurması mi dersin, hemen Deagle ile çıkıp vurup kaçması mi dersin. (Sağ yaparken A tuşuna bassan bile bende sağa sola gidiyor Deagle mermisi) Nedir bu lanet olası oyunun sırrı yani, söyleyin biz de bilelim. Nova arkadaşım var adamın aimi benden kat kat kötü bodyden tarıyor. Bir kez daha diyorum bu forumda, keşke Silver 1 olsam da böyle adamlar gelmese.

Sen Keleş 2 isen yarın öbür gün maçıma sen de gelirsin, o mistik monitörünle kafadan tek atar gidersin ben de pcnin başına ağlaya ağlaya benim neden monitörüm yok diye çıldırırım. Az para da değil. Boşuna demiyorum CS GO en büyük P2W oyundur diye. Son olarak, 300hz monitör ve reflex sistemi donanım bazlı yasal hilelerdir.

Developer'da az akıl olsa donanım bilgisini tarayıp aynı HZ'ye sahip adamları karşılaştırır ranklara ek olarak.

Şu ara eşleştirme sisteminde bir sıkıntı var CS'nin dikkatimi çekmedi değil. MGE rankında olmama rağmen sürekli eski rankımdan olan LEM atıp duruyor anlamadığım bir şekilde. Güven faktörü bazlı desem güven faktörü kötü gözükmüyor. Bilmiyorum tek bende sorun olmadığını şimdi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…