CS float şu anda güvenilir mi?

mmamibutgoril

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, CS floattan bir alım-satım gerçekleştirdim. Fakat Steam'in yeni güncellemesiyle birlikte satarken bakiyenin bana gelmesi 1 hafta sürdü. Şimdi satın aldığımda ise satan tarafa aynısı olacak fakat sorum şu ki, satan kişi, sattığı skinde takas korumasını CS floatta doğrulama bitmeden hemen önce yapsa ve benim bunu raporlamak için vaktim kalmaz ise ne olur? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba, CS floattan bir alım-satım gerçekleştirdim. Fakat Steam'in yeni güncellemesiyle birlikte satarken bakiyenin bana gelmesi 1 hafta sürdü. Şimdi satın aldığımda ise satan tarafa aynısı olacak fakat sorum şu ki, satan kişi, sattığı skinde takas korumasını CS floatta doğrulama bitmeden hemen önce yapsa ve benim bunu raporlamak için vaktim kalmaz ise ne olur? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kullanıyorum güvenilir ama striple karta bakiye cekmek sanırım biraz uzun suruyor.

En güvenilir sitelerden.

Hocam dediğim gibi bir problem oluyor mu? Yoksa CS float ta bekleme süresi Steam'e göre daha mı uzun?

Kullanıyorum güvenilir ama striple karta bakiye cekmek sanırım biraz uzun suruyor.

Bakiye çekmeyeceğim zaten oradan, ama dediğim problemi güncellemeden sonra yaşadınız mı? Steam'deki süre CS floattakinden daha mı az?

Takası geri çekmek için satıcının 7 günü var, alıcının reportlaması için 8 günü. Site bunu düşünmüş merak etme. Olası bir geri çekişte CSFloat'tan sınırsız banlanıyor. Her şey kusursuz ilerliyor sitede. Yukarıda da Stribe hesap ile para çekerken çok uzun sürüyor denmiş ama bütün her şeyi doğru yaparsan 12 ile 24 saat arasında paran hesabına geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı