Arkadaşlar bilgisayar aldım. CS'de yüksek ayarlarda 250-350 ama her oyun iki üç kere birden FPS 100'lere hatta 50'lere düşüyor ve dakikalarca sürüyor. Sorun nedir ekran kartı veya oyun ayarlarında falan bir şey mi değiştirmem gerek? Gözünüzü seveyim yardımcı olun kanser olacağım. Ekran kartı NVIDIA.
Arkadaşlar bilgisayar aldım. CS'de yüksek ayarlarda 250-350 ama her oyun iki üç kere birden FPS 100'lere hatta 50'lere düşüyor ve dakikalarca sürüyor. Sorun nedir ekran kartı veya oyun ayarlarında falan bir şey mi değiştirmem gerek? Gözünüzü seveyim yardımcı olun kanser olacağım. Ekran kartı NVIDIA.
Driverlar güncel mi hocam. Isınma sorunu olmadığına emin ol bir de FPS'i monitörün Hz değerine sabitleyince bu düşüş oluyor mu? Denetim Masası'ndan yüksek performans modunu seç bir de.
Sistemde bir sorun gözükmüyor.
Aklıma gelen bir kaç şeyi sıralayayım,
NVIDIA denetim masasından ayarları performansa almak.
RAM'lerin tam kapasitede çalıştığından emin olmak (5600 mt/s)
Montajın doğru yapıldığından emin olmak, oyun içi GPU ve CPU sıcaklık değerlerinize bakabilirsiniz sistemi sökmeden önce.
Sıcaklık sorunu var ve stok soğutucu kullanıyorsanız, kule tipi soğutma vs. tercih edebilirsiniz.
Buradaki tecrübeli arkadaşlar da fikir atarlar çözülür.
Arkadaşlar ayarları performansa aldım gene yaşıyorum sorunu. Sürücüden kastınız hangi sürücü (dalga geçmeyin ilk bilgisayarım ). Nereden güncelleyeceğim. Vallllllllaha deliricem. Rdr2 de oynuyorum aynı zamanda onda bir fps problemi yok. Bi de cs2 oynarken gpu ve cpu’nun yüzde kaçını kullanması gerekiyor. Birisi yüzde 50 birisi 30 civarlarıysı yanlış hatırlamıyorsam. (Akşam tekrar bakarım problem buysa tam kaç olduğuna)
Arkadaşlar ayarları performansa aldım gene yaşıyorum sorunu. Sürücüden kastınız hangi sürücü (dalga geçmeyin ilk bilgisayarım ). Nereden güncelleyeceğim? Vallllllllaha delireceğim. RDR2 de oynuyorum aynı zamanda onda bir FPS problemi yok. Bir de CS2 oynarken GPU ve CPU'nun yüzde kaçını kullanması gerekiyor. Birisi yüzde 50 birisi 30 civarlarıysı yanlış hatırlamıyorsam. (Akşam tekrar bakarım problem buysa tam kaç olduğuna)
NVIDIA GeForce Experience uygulamasını indir oradan sürücüleri güncelle. Görev Yöneticisi'nden arka planda çalışan uygulamaları kapatabilirsin bilgisayarı açınca otomatik açılan şeyleri de kapat. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.