Çözüldü CS:GO "0x40000015" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arifozen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-12400F | Asus Prime H610M-E D4 | Asus RX 6650 XT ROG STRIX | Gskill 2x8 GB 3000Mhz CL16 | Kingston SNV2S 1TB | MSI MAG A550BN 550W 80 PLUS - Gametech X-Coler ARGB | Philips 242V8A |
Windows 7 32 bit işletim sistemini kullanıyorum.

Sistem:

CPU: Pentium Dual Core E5200
GPU: MSI GT710 1 GB 64 bit
RAM:3 GB DDR2 800 MHz

Counter Strike Global Offensive oyununu açtığımda ilk bir kaç dakika için sorunsuz oynayabiliyorum fakat çok kısa bir süre sonra Uygulamada unknown software exception (0x4000015) özel durumu oluştu, konum: 0x5f808724 hatası alıyorum acaba sebebi ne olabilir?
Yardımlarınızı bekliyorum.

@Mr.Acar , @Jira Acaba yardımcı olabilir misiniz? Konunuz cevaplanmadıysa yapmanız gerekenler adlı konudaki her şeyi uyguladım. Sonuç alamadığım için sizleri etiketliyorum.

Merhaba, bu hatayı genelde eski sürüm 32 bit sistemlerde görülen bir sorun. Microsoft'un kendi forumunda bile çözümü temiz kurulum olarak görüyor. En güncel Windows sürümü olan Windows 10 64 bit kurmanızı öneririm.

Bir kaç gün içinde yeni bir işlemci ve ekstra RAM alacağım, alacaklarım elime ulaştıktan sonra Win 10 kurup sorunun çözülüp çözülmediğini buraya yazacağım.Teşekkürler

Çözüldü. Konu başlığı nasıl değiştiriliyor bilmiyorum ve bu çözüldü yazmam konu hortlatmak sayılıyor mu onu da bilmiyorum fakat arkadaşın önerisi Win 10 64 bit'e yükseltme ve yanında kendi sistemimdeki bir kaç parça değişimi ile CS:GO'yu sıkıntısız oynayabiliyorum.( Her şeyin başı güncel olanı kullanmak :D )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı