B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 31 Aralık 2020 #21 Hocam nasıl beklediniz yahu?
D D3AGL3 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 177 2 Ocak 2021 #22 southwest dedi: Buldu mu bari, bulmamıştır. Genişletmek için tıkla... Prime alınca hemen buluyor Birisi42 dedi: Hocam nasıl beklediniz yahu? Birisi42 dedi: Hocam nasıl beklediniz yahu? Genişletmek için tıkla... İşsizlik Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Prime alın işi kökünden çözün 1 2 dakikada buluyor maçı (ama genede fazla bir süre).
southwest dedi: Buldu mu bari, bulmamıştır. Genişletmek için tıkla... Prime alınca hemen buluyor Birisi42 dedi: Hocam nasıl beklediniz yahu? Birisi42 dedi: Hocam nasıl beklediniz yahu? Genişletmek için tıkla... İşsizlik Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Prime alın işi kökünden çözün 1 2 dakikada buluyor maçı (ama genede fazla bir süre).
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #23 D3AGL3 dedi: Prime alınca hemen buluyor . Arkadaşlar Prime alın işi kökünden çözün 1 2 dakikada buluyor maçı (ama genede fazla bir süre). Genişletmek için tıkla... Prime ile alakası yok sunucularda sorunlar vardı. Bence Prime almaya değmez 21 Level olunca bedava.
D3AGL3 dedi: Prime alınca hemen buluyor . Arkadaşlar Prime alın işi kökünden çözün 1 2 dakikada buluyor maçı (ama genede fazla bir süre). Genişletmek için tıkla... Prime ile alakası yok sunucularda sorunlar vardı. Bence Prime almaya değmez 21 Level olunca bedava.
lnkoom Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #24 D3AGL3 dedi: Arkadaşlar 2 haftadır bu sorun böyle devam ediyor 1 buçuk saattir oyun bekliyorum hala bulmadı rahat 5 kez bozup yeniden başlattım hala bulmadı acaba Prime olmadığımdan mı kaynaklı? Eki Görüntüle 808714 Genişletmek için tıkla... Sunucularda sorun var bildiğim kadarıyla kapat aç yaparak tekrar deneyin Max 5 dk falan yani 5 dkyı geçtikten sonra yeni lobi oluşturup deneyin.
D3AGL3 dedi: Arkadaşlar 2 haftadır bu sorun böyle devam ediyor 1 buçuk saattir oyun bekliyorum hala bulmadı rahat 5 kez bozup yeniden başlattım hala bulmadı acaba Prime olmadığımdan mı kaynaklı? Eki Görüntüle 808714 Genişletmek için tıkla... Sunucularda sorun var bildiğim kadarıyla kapat aç yaparak tekrar deneyin Max 5 dk falan yani 5 dkyı geçtikten sonra yeni lobi oluşturup deneyin.