Steam CS:GO 1 satış listelemesi bekletmede

Slaex

Hectopat
Daha fazla  
Kasa geldi ancak satamıyorum. Guard bağlı ve herhangi bir bitiş süresi vermiyor. Örnek dün satmaya çalıştığımda 20 Temmuz diyordu, kaldırıp tekrar yaptığımda 21 Temmuz oldu. Ne zaman biter bu sorun? Daha öncesinde kasa skin vb. satabilmiştim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 68
Kankam bu aralar Steam pazarda sorun var. Hatta skin fiyatlarına bakarsan aşırı uçmuş gibi duruyor, skin satışa konmuyor şu an.

Steam Guard aktif değil sanırım aktif ederseniz bekleme kalkar aynısı ben kendim yaşadım

Steam Guard aktif değil sanırım aktif ederseniz bekleme kalkar aynısı ben kendim yaşadım.

Steam Guard aktif ancak 1 kaç gün önce aktif etmiştim normalde 15 gün bekleme süresi diye yazar ancak burada yazmıyor ondan sormak istedim zaten.

Steam Guard aktif ancak 1 kaç gün önce aktif etmiştim normalde 15 gün bekleme süresi diye yazar ancak burada yazmıyor ondan sormak istedim zaten.

Steam pazarında bug var kankam yukarıda da belirttim, o yüzden sıkıntı olmuştur muhtemelen, çekinmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…