STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 16:28 #1 CS:GO 10 dolara kadar kar edebileceğim skin önerileri istiyorum.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.101 Makaleler 2 Çözümler 4 Cuma 16:37 #2 Döner yemek daha mantıklı. Şu durumdayken hiç kimse sana şunu al kaar edersin diyemez.
STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:24 #3 ard50500 dedi: Döner yemek daha mantıklı. Şu durumdayken hiç kimse sana şunu al kaar edersin diyemez. Genişletmek için tıkla... reis steam parasını bankaya geçirebilsem eyvallahda hahaa
ard50500 dedi: Döner yemek daha mantıklı. Şu durumdayken hiç kimse sana şunu al kaar edersin diyemez. Genişletmek için tıkla... reis steam parasını bankaya geçirebilsem eyvallahda hahaa
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.101 Makaleler 2 Çözümler 4 Cuma 19:40 #4 STREA dedi: reis steam parasını bankaya geçirebilsem eyvallahda hahaa Genişletmek için tıkla... Bynogame,shadowpay,dmarket,csmoney bir sürü site mevcut hocam. Hangisi en iyi fiyatı veriyorsa sat. Ben shadowpayden satıyordum 2 yıl önce direk kullanıcıya satıldığı için daha yüksek veriyordu şuan nasıldır bilemiyorum.
STREA dedi: reis steam parasını bankaya geçirebilsem eyvallahda hahaa Genişletmek için tıkla... Bynogame,shadowpay,dmarket,csmoney bir sürü site mevcut hocam. Hangisi en iyi fiyatı veriyorsa sat. Ben shadowpayden satıyordum 2 yıl önce direk kullanıcıya satıldığı için daha yüksek veriyordu şuan nasıldır bilemiyorum.