T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2021
CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 Takaly dedi: CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz skinlerin koleksiyonundan skin alırsınız.
Takaly dedi: CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz skinlerin koleksiyonundan skin alırsınız.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 22 Şubat 2021 #3 Bence yapmayın eskiden böyle bir şey yapmıştım 10 tane toplam 10 TL'lik skin vermiştim 40 kuruşluk skin vermişlerdi.
Bence yapmayın eskiden böyle bir şey yapmıştım 10 tane toplam 10 TL'lik skin vermiştim 40 kuruşluk skin vermişlerdi.
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 Takaly dedi: CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Genişletmek için tıkla... Size önerim Steam pazarında hepsini teker teker satıp default bir bıçak veya destansı bir AWP skini alabilirsiniz.
Takaly dedi: CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Genişletmek için tıkla... Size önerim Steam pazarında hepsini teker teker satıp default bir bıçak veya destansı bir AWP skini alabilirsiniz.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.837 Makaleler 13 Çözümler 35 22 Şubat 2021 #5 Takaly dedi: CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam o iş karlı olmuyor. Denemek için 1.20 TL'ye 10 tane desen alıp denedim 48 kuruşluk desen verdi. 60 kuruş civarı zarar ettim.
Takaly dedi: CS:GO'da 10 tane aynı kalite ürün verince bir üstünü veriyor ya. Acaba tüm skinlerin gelme ihtimali aynı mı yoksa takas da belli skinler mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam o iş karlı olmuyor. Denemek için 1.20 TL'ye 10 tane desen alıp denedim 48 kuruşluk desen verdi. 60 kuruş civarı zarar ettim.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.930 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2021 #6 LOL'de de bu mantık var. 3 skin verip 1 skin şansa alıyorsun. Rastgele geliyor. Şansına çok pahalı da çıkabilir verdiklerinden kat kat değersizde. Bir nevi kumar.
LOL'de de bu mantık var. 3 skin verip 1 skin şansa alıyorsun. Rastgele geliyor. Şansına çok pahalı da çıkabilir verdiklerinden kat kat değersizde. Bir nevi kumar.