HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #11 Efe10 dedi: Ben olsam AK-47 Keşfedilmemiş'i satıp üzerine 10 TL'yi koyup daha güzel bir AK skini alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamadıysam resimdekiler arkadaşın gözüne çarpan skinler.Yani galiba envanteri değil.
Efe10 dedi: Ben olsam AK-47 Keşfedilmemiş'i satıp üzerine 10 TL'yi koyup daha güzel bir AK skini alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamadıysam resimdekiler arkadaşın gözüne çarpan skinler.Yani galiba envanteri değil.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Şubat 2021 #12 Stailen dedi: Kılcal damar AWP öneririm. Genişletmek için tıkla... Atheris AWP sahibiyim teşekkürler. HalePlace dedi: Hocam yanlış anlamadıysam resimdekiler arkadaşın gözüne çarpan skinler. Yani galiba envanteri değil. Genişletmek için tıkla... Envanterim bu şekilde ben bunlara benzer desenler arıyorum böyle rekabetçi maçta ölünce rakip "LAN ne güzel desenmiş" desin istiyorum.
Stailen dedi: Kılcal damar AWP öneririm. Genişletmek için tıkla... Atheris AWP sahibiyim teşekkürler. HalePlace dedi: Hocam yanlış anlamadıysam resimdekiler arkadaşın gözüne çarpan skinler. Yani galiba envanteri değil. Genişletmek için tıkla... Envanterim bu şekilde ben bunlara benzer desenler arıyorum böyle rekabetçi maçta ölünce rakip "LAN ne güzel desenmiş" desin istiyorum.
Stailen Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #13 1TL'lik canavar P250 | valans öneririm çok karizma bir desen.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Şubat 2021 #14 tanerizm dedi: M4A1-S Nitro alabilirsin. Ucuz ve güzel bir desen. Envanterine uyar. Genişletmek için tıkla... Hocam envanterinde mevcut ya arkadaşın ne gerek var.
tanerizm dedi: M4A1-S Nitro alabilirsin. Ucuz ve güzel bir desen. Envanterine uyar. Genişletmek için tıkla... Hocam envanterinde mevcut ya arkadaşın ne gerek var.
mReeX Decapat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #15 Revolver satip deagle kullanabilirsin deagle daha güzel duruyor. Aslında ByNoGame de daha ucuz skinler var oradan da bakabilirsin.
Revolver satip deagle kullanabilirsin deagle daha güzel duruyor. Aslında ByNoGame de daha ucuz skinler var oradan da bakabilirsin.