CS:GO %100 ekran kartı kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Dhewsob

Hectopat
Öncelikle merhaba. Eskiden GPU kullanımım %50'nin bile üstüne ara sıra çıkarken şu anda neredeyse hep %100 kullanılıyor. Bu olayı dün fark ettim, daha öncesinde fan sesi gelmiyordu fakat şu anda duymaya başladım. Başlangıç seçeneklerinde sadece -window var o da tam ekran da oyuna girdiğimde siyah ekran verip PC'yi kilitlediği için bu şekilde düzeltebildim. Ortalama 300 FPS aldığım bir yerde MSI Afterburner'dan güç tüketimini -%50'ye kadar çeksem bile FPS'te neredeyse fark olmuyor bu nasıl düzeltilebilir? İşlemci kullanımım %20 %30 civarlarında.
Xeon X5675 4.2 GHz.
MSI Armor RX570 (sürümüm 20.9.1 diğer sürümlerde stabilite sağlayamadım).

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta olacağını pek sanmıyorum çünkü PCI Express ayarlarıyla vs hiç uğraşmadım sadece CPU ve RAM ile uğraştım. Yaklaşık 5 6 aydır stabil şekilde kullanıyorum.
Bu son zamanlarda olan bir şey o zaman.
Son sürücü sıkıntılı olabilir emin misiniz?
@Yener K. @Mithat Berhan
Ekran kartına O.C. Falan denediniz mi?

Bu son zamanlarda olan bir şey o zaman.

Evet zaten dün fark ettim.

Son sürücü sıkıntılı olabilir emin misiniz?

Şu anda son sürücü 21.1.1 birçok kişide sıkıntılı çalışan bir sürücü aynı şekilde bende de birkaç sıkıntı çıkardığı için eski WHQL versiyonunu kullanıyorum.

Ekran kartına O.C. Falan denediniz mi?

Voltajsız Core Clock'u arttırmıştım fakat şu anda stok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı