beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Nisan 2022 #1 Bütün silahlardan olmasını istiyorum. bıçağa ayrı para vereceğim. AK-47, AWP, M4A1-S, deagle ve USP-s en çok kullandığım silahlar.
Bütün silahlardan olmasını istiyorum. bıçağa ayrı para vereceğim. AK-47, AWP, M4A1-S, deagle ve USP-s en çok kullandığım silahlar.
TheGG Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #2 Kişisel zevkiniz, bana karışmak düşmez elbet fakat CS:GO skini almak bence saçmalık. Zamanında çok skin aldım fakat bir zaman geliyor satıyorsun paranın %15’i çöpe gidiyor.
Kişisel zevkiniz, bana karışmak düşmez elbet fakat CS:GO skini almak bence saçmalık. Zamanında çok skin aldım fakat bir zaman geliyor satıyorsun paranın %15’i çöpe gidiyor.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 2 Nisan 2022 #3 beyemirs dedi: Bütün silahlardan olmasını istiyorum. bıçağa ayrı para vereceğim. AK-47, AWP, M4A1-S, deagle ve USP-s en çok kullandığım silahlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den mi alışveriş yapacaksınız, Bynogame'den mi?
beyemirs dedi: Bütün silahlardan olmasını istiyorum. bıçağa ayrı para vereceğim. AK-47, AWP, M4A1-S, deagle ve USP-s en çok kullandığım silahlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den mi alışveriş yapacaksınız, Bynogame'den mi?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Nisan 2022 #4 MarkS dedi: Hocam Steam'den mi alışveriş yapacaksınız, ByNoGame'den mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ucuza getirmek için ByNoGame GameSatış gibi yerlerden alabilirim.
MarkS dedi: Hocam Steam'den mi alışveriş yapacaksınız, ByNoGame'den mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ucuza getirmek için ByNoGame GameSatış gibi yerlerden alabilirim.