CS:GO 1000 TL'ye alınacak önerisi

Paris 2023 hazır indirime girmişken alın.
Not: Bu majorde parası olan herkes bu kapsüllere yatırım yapacak bu yüzden fiyatının artması biraz daha uzun sürebilir ama CS'yi bilirsiniz kenara koyduğunuz her şeyin fiyatı eninde sonunda artacak)

Paris 2023 hazır indirime girmişken alın.
Not: Bu majorde parası olan herkes bu kapsüllere yatırım yapacak bu yüzden fiyatının artması biraz daha uzun sürebilir ama CS'yi bilirsiniz kenara koyduğunuz her şeyin fiyatı eninde sonunda artacak)
Hocam hangi kapsülleri önerirsiniz? Ben sadece oynuyorum yatırım filan ilgilenmiyorum. 100 liram var.

Hocam hangi kapsülleri önerirsiniz? Ben sadece oynuyorum yatırım filan ilgilenmiyorum. 100 liram var.
100 liran varsa kostüm al. En iyi yatırım kostüm veya kasa olur şimdilik. Skinlerde AK veya AWP bak. Kapsül çok uzun süreli yatırım 3 4 seneye yükselir.

Skin değil de kapsül almak biraz daha mantıklı geldi bana.
Kapsüller daha uzun süreli yatırımdir. 5er liradan herkes 100lerce aldı, yüzbinlerce kapsül satıldı. Hepsinin açılması en az 3 4 sene sürer. Skin yatırımı daha mantıklı, kasa da sık düşmüyor artık.

100 liran varsa kostüm al. En iyi yatırım kostüm veya kasa olur şimdilik. Skinlerde AK veya AWP bak. Kapsül çok uzun süreli yatırım 3 4 seneye yükselir.

Kapsüller daha uzun süreli yatırımdir. 5er liradan herkes 100lerce aldı, yüzbinlerce kapsül satıldı. Hepsinin açılması en az 3 4 sene sürer. Skin yatırımı daha mantıklı, kasa da sık düşmüyor artık.
Hocam skin tavsiyesi verebilirmisiniz?

Hocam skin tavsiyesi verebilirmisiniz?
Ben veremem. Lakin skin tavsiyesi alacağın adamlar tanıyorum. Twict2te yayın yapan levia var. Link bırakayım her akşam 19'da yayın açıyor tavsiyeler veriyor. Ona sorarsın. Youtube da da aktif.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı