MutluLaz Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #11 Ben yatırsam üzülürdüm ama 2 skin bir kasa satarak kasa açtım kasadan düştü item o yüzden dert etmem herhalde. Kelsza dedi: Şansına güveniyorsan aç. 1000 tl koymazsa aç ama yani öyle koyucak gibiyse bırak kalsın. Genişletmek için tıkla...
Ben yatırsam üzülürdüm ama 2 skin bir kasa satarak kasa açtım kasadan düştü item o yüzden dert etmem herhalde. Kelsza dedi: Şansına güveniyorsan aç. 1000 tl koymazsa aç ama yani öyle koyucak gibiyse bırak kalsın. Genişletmek için tıkla...
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 3 Nisan 2023 #12 1000 TL'ye daha güzel şeyler yapılabileceği kanaatindeyim.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 4 Nisan 2023 #13 MutluLaz dedi: Ben yatırsam üzülürdüm ama 2 skin bir kasa satarak kasa açtım kasadan düştü item o yüzden dert etmem herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynen istersen aç ama yani her türlü batmakta var çok büyük çıkmakta. İstersen sat oyun al ister daha iyi bir envanter diz istersen kasa aç sana kalmış
MutluLaz dedi: Ben yatırsam üzülürdüm ama 2 skin bir kasa satarak kasa açtım kasadan düştü item o yüzden dert etmem herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynen istersen aç ama yani her türlü batmakta var çok büyük çıkmakta. İstersen sat oyun al ister daha iyi bir envanter diz istersen kasa aç sana kalmış