CS:GO 100TL ile envanter dizmek

Desert Eagle ışız süzmesi ve StatTrak™ UMP-45 | Arctic Wolf (Field-Tested) öneririm

65 TL kalacak atheris field tested 21 TL baynogamede geriye kaldı 44TL M4A1-S olarak da leaded glass field tested 23.5 tl, 20,5 tl kaldı. Bunlan ise Elite Build minimal wear ya da field tested alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun güzel skinler.

AWP | Atheris

USP | Cyrex

M4A4 |Griffin veya M4A1-S | Nitro

Hocam AK-47 için en az 180 TL gerekiyor. O da Frontside Misty. Default AK-47 ucuzlarından çok daha iyi.
Dostum ben USP'ye Cortex alıcam diğer M4A1-S,AWP vede AK-47 istiyorum usp skini gerek yok!

M4A1-S
AWP
AK-47
Biraz fiyat arttı o para ile de bu silahların çıkartmalı olanlarını alabilirsiniz.

Ben sadece kasa aldım ve sticker paketi açtım sticker paketinden toplam 40 TL aldım onlar şansa çıktı. Kasa garanti kar ettiriyor ama fiyatı şu an düşüyor maalesef
Dostum benim hiç şansım yoktur, o yüzden skin alıcağım.

Aslında, tüm envanterini o fiyata dizebilirsin. AK-47 seçkin yapım alabilirsin, AK-47 barok moru da gayet güzel skin, veyahutta ucuza AK-47 keşfedilmemiş bulunuyor. M4A1-S için Nitro önerebilirim, M4A1-S geri dönüş'te güzel bir skin, M4A1-S kurşunlu Vitray'da güzel bir skin. AWP için ise solucan tanrısı skinini önerebilirim.

Dostum benim hiç şansım yoktur, o yüzden skin alacağım.

Envanter dizeceksen ucuz ama güzel gözüken skinler almanı öneririm. Mesela glock 18 elma şekeri, usp-s gardiyan, AK-47 barok moru, M4A1-S Nitro, AWP mortis gibi skinler alman daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…