İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #11 nevtugardic dedi: İşlemcim 4.4GHz 1.35v OC Max 70. ekran kartı FurMark 2K maximum settings 70-65. Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyi. Son sorum. Ekran kartının backplate bir kısmı boş elinizi oraya götürüp nasıl bir hava attığnı söyler misin? Bir de görüntü çıkışlarının orada boşluk var orayada elini koyar mısın?
nevtugardic dedi: İşlemcim 4.4GHz 1.35v OC Max 70. ekran kartı FurMark 2K maximum settings 70-65. Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyi. Son sorum. Ekran kartının backplate bir kısmı boş elinizi oraya götürüp nasıl bir hava attığnı söyler misin? Bir de görüntü çıkışlarının orada boşluk var orayada elini koyar mısın?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #12 İos lahmacunu dedi: Hocam çok iyi. Son sorum. Ekran kartının backplate bir kısmı boş elinizi oraya götürüp nasıl bir hava attığnı söyler misin? Bir de görüntü çıkışlarının orada boşluk var orayada elini koyar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam dün çekmiştim fotoğrafı. Şu an açık değil. Fakat kartım ısınmıyor. Teşekkür ederim ayrıca.
İos lahmacunu dedi: Hocam çok iyi. Son sorum. Ekran kartının backplate bir kısmı boş elinizi oraya götürüp nasıl bir hava attığnı söyler misin? Bir de görüntü çıkışlarının orada boşluk var orayada elini koyar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam dün çekmiştim fotoğrafı. Şu an açık değil. Fakat kartım ısınmıyor. Teşekkür ederim ayrıca.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #13 nevtugardic dedi: Hocam dün çekmiştim fotoğrafı. Şu an açık değil. Fakat kartım ısınmıyor. Teşekkür ederim ayrıca. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim.
nevtugardic dedi: Hocam dün çekmiştim fotoğrafı. Şu an açık değil. Fakat kartım ısınmıyor. Teşekkür ederim ayrıca. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #14 Başka bir sorunuz var ise cevaplayabilirim.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #15 nevtugardic dedi: Başka bir sorunuz var ise cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu anlık yok hocam açınca arkadaki boşluğun attığı ısıyı söylersiniz. Bışlukta şu: En sağında soğutma bloğu görünüyor. Açtığnızda oradan atılan hava önemli benim için. Soğuk mu? Sıcak mı? Ilık mı? Ne kadar şiddetli?
nevtugardic dedi: Başka bir sorunuz var ise cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu anlık yok hocam açınca arkadaki boşluğun attığı ısıyı söylersiniz. Bışlukta şu: En sağında soğutma bloğu görünüyor. Açtığnızda oradan atılan hava önemli benim için. Soğuk mu? Sıcak mı? Ilık mı? Ne kadar şiddetli?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #16 İos lahmacunu dedi: Şu anlık yok hocam açınca arkadaki boşluğun attığı ısıyı söylersiniz. Bışlukta şu: Eki Görüntüle 870885 En sağında soğutma bloğu görünüyor. Açtığnızda oradan atılan hava önemli benim için. Soğuk mu? Sıcak mı? Ilık mı? Ne kadar şiddetli? Genişletmek için tıkla... Valoranta girince yazarım. Girerim yaklaşık 1 saate ders çalışıyorum çünkü.
İos lahmacunu dedi: Şu anlık yok hocam açınca arkadaki boşluğun attığı ısıyı söylersiniz. Bışlukta şu: Eki Görüntüle 870885 En sağında soğutma bloğu görünüyor. Açtığnızda oradan atılan hava önemli benim için. Soğuk mu? Sıcak mı? Ilık mı? Ne kadar şiddetli? Genişletmek için tıkla... Valoranta girince yazarım. Girerim yaklaşık 1 saate ders çalışıyorum çünkü.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 8 Şubat 2021 #17 nevtugardic dedi: Valoranta girince yazarım. Girerim yaklaşık 1 saate ders çalışıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Sağılun hocam iyi çalışmalar.
nevtugardic dedi: Valoranta girince yazarım. Girerim yaklaşık 1 saate ders çalışıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Sağılun hocam iyi çalışmalar.
ScoRp1on183 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #18 Paladinste işe yarar mı ?
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #19 ScoRp1on183 dedi: Paladinste işe yarar mı ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır hocam. Sizin sorununuz hangisiyse lütfen konu açıp yardım alın.
ScoRp1on183 dedi: Paladinste işe yarar mı ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır hocam. Sizin sorununuz hangisiyse lütfen konu açıp yardım alın.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #20 @Talha ama L ile bir sorun mu var?