CS:GO 1500-1600 TL bıçak tavsiyesi

Bende zamanında senin kafadaydım oyun içi karakterime çok özen gösterir manyak paralar harcardım yaş ilerledikçe ne kadar salakmışım diyorum. O kadar para değmez kardeşim adamların oturup 5 dakikada yaptığı skinlere o kadar para verilmez akıl kari değil.

Yav yani ben burda bıçak almak mantıklı mı şeklinde bi soru sormadım, hangi bıçağı alayım şeklinde soru sordum. Kendim de anlayabiliyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu, eyvallah sağolun iyi yapıyorsunuz uyarıyorsunuz falan ama benim zevkim bu. Ne yaptığımın kendim de farkındayım. Zevkler tartışılmaz..
Forumda çok fazla görüyorum, adam diyor dizüstü bilgisayar alacağım, başkası çıkıyor ordan masaüstü al, dizüstü çöp, dizüstü şöyle, dizüstü böyle. Konuyu açan adam zaten kararını vermiş bu yapılan ayıptır.

Moderatörler bu konuyu düzenleyecektir umarım ama niyetiniz iyi olsada yaptığınız yanlış. Arkadaş kararlı olduğunu belirtmiş zaten .
-Sizce hangi bıçağı alayım?
-Alma.

@KillerTomato şu an saldım abi,

Facebook gruplarından yardım alabilirsin. Çiziklerini bile hesaplayan elemanlar var. Umarım birisi yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…