Şu anda kafamda 2 bıçak var sadece, M9 Bayonet Tiger Tooth veya M9 Bayonet Doppler. Doppler için Phase 4 olacak büyük ihtimalle zira bu fiyata Phase 2 bulabileceğimi zannetmiyorum. Belki bulabilirim belki bulamam belli olmaz. Phase 4 olarak düşünürsek sizce en doğru seçim hangisi olur? Her ikisi de FN olacak.
Her 4 bıçağı da oyun içi inceledim bir sunucuya girip !knife, !ws komutları kullanarak, Tiger Tooth eğer yüksek grafiklerde oynamazsam biraz kötü duruyor fakat yüksek ayarlarda ciddi anlamda hoş gözüküyor. Karambit Slaughter float düşük olursa pek güzel durmayacak gibi gözüküyor, M9 Bayonet Slaughter da aynı şekilde sanki böyle Forest DDPAT'a renk atmışlar gibi gözüküyor veya ben öyle hissediyorum. M9 Bayonet Doppler ve Tiger Tooth kafama yattı şuan fakat hangisini alsam bilemedim.
Kelebek ile de daha önceden oynadım ve beğenmiştim fakat, Kelebek bıçağının Tiger Tooth'u hem ByNoGame'de şu an yok hem de fiyatları benim bütçemi aşıyor.
@sefaben Ayriyeten kelebek aldığımda oyunu çok kötü oynamaya başlamıştım, bıçak güzel iyi hoş fakat elimde hep sallaya sallaya gidiyordum.