4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 6 Ekim 2022 #11 intelişlemciyeasığım dedi: Arkadaşlar sizce bıçağa yatırım yapılır mı? Şimdi alsam 1 sene sonra fiyatında artış olurda kâr eder miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Hiç belli olmaz hocam. Tahmin etmek zor. Ama artar diye düşünüyorum ben.
intelişlemciyeasığım dedi: Arkadaşlar sizce bıçağa yatırım yapılır mı? Şimdi alsam 1 sene sonra fiyatında artış olurda kâr eder miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Hiç belli olmaz hocam. Tahmin etmek zor. Ama artar diye düşünüyorum ben.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.230 Çözümler 3 6 Ekim 2022 #12 En iyi bıçak stiletto bence ama o fiyata var mı bilmiyorum.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.569 Çözümler 19 6 Ekim 2022 #13 intelişlemciyeasığım dedi: Arkadaşlar sizce bıçağa yatırım yapılır mı? Şimdi alsam 1 sene sonra fiyatında artış olurda kâr eder miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Dolar artar, stok artar ve sonucunda bıçakta artar. M9 BayonetDoppler / Factory New > Geçen seneki ByNoGame fiyat 4K civarı bu sene olmuş 12K civarı. 1 Yılda dolardan dolayı kaç kat artmış sen düşün.
intelişlemciyeasığım dedi: Arkadaşlar sizce bıçağa yatırım yapılır mı? Şimdi alsam 1 sene sonra fiyatında artış olurda kâr eder miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Dolar artar, stok artar ve sonucunda bıçakta artar. M9 BayonetDoppler / Factory New > Geçen seneki ByNoGame fiyat 4K civarı bu sene olmuş 12K civarı. 1 Yılda dolardan dolayı kaç kat artmış sen düşün.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Ekim 2022 #14 Bütçeyi biraz artırabilirsen Gut Knife Doppler ya sa Shadow Daggers Tiger Tooth tavsiye ederim. (Shadow TT daha çok tavsiye ederim.)
Bütçeyi biraz artırabilirsen Gut Knife Doppler ya sa Shadow Daggers Tiger Tooth tavsiye ederim. (Shadow TT daha çok tavsiye ederim.)