CS:GO 150TL bıçak almaya değer mi ?

GÖKALP ÇEVİK

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
CS:GO 'da bıçak almak istiyorum malum fiyatlar 100'den başlıyor 950TL'ye kadar. Ben 150 TL 'ye kancalı bıçak almak istiyorum çok güzel duruyor ancak değer mi ? Yani sonuçta az buz bir para değil 150 TL vereceğim. Hem sonra satmak açısındanda avantajlı. Ben almak istiyorum fakat sizinde fikrinizi almak isterim.

Aynı şekilde bende o oyunu oynuyorum fakat çok da fazla heves etmiyorum. Sonuçta ikimizde sadece görüntü olduğunu biliyoruz. Hevesini alman için al dicem ama 2 gün sonra farkına bile varmazsın.
150 tl az bir para değil. Eğer senin için para sorun değilse ve de çok istiyorsan almalısın.
Ama oyunda kimse kimsenin umrunda değil. (Acaba o ne kullanıyo? Çok güzel bıçak. vs. vs.)

Son düzenleme:
Para benim için fazla sorun değil. Hem zaten hevesimi aldığımda satabilirim.

Bence ucuz olan mor skin al ve takas kontratıyla pembeye çevir böylece o paraya daha şekil olursun ama bıçak almak istiyorsan al satar veya takas edersin bence al.

Alma dostum hangi oyun olursa olsun iyi oynamak önemli hangi silahı aldığın değil. Oyuncu kostümü falan varsa onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…