CS:GO 195 FPS'de sabit kalıyor

kubilayyavuZ

Kilopat
Daha fazla  
Yukarıda belirttiğim gibi FPS 195'den yukarı cıkmıyor yardım edebilir misiniz v-sync hem NVIDIA'da hem oyunda kapalı ve monitörüm 144 Hz.

Yukarıda belirttiğim gibi FPS 195'den yukarı cıkmıyor yardım edebilir misiniz v-sync hem NVIDIA'da hem oyunda kapalı ve monitörüm 144 Hz.

NVIDIA denetim masasından yanlışlıkla sabitlemiş olabilirsin kontrol etmeni öneririm.

fps_max'ın kaç olduğunu kontrol ettiniz mi?

Arabelleklemeler kapalı mı oyun içinde? Birde 144Hz monitörün varsa zaten 195 FPS de alsan aynı olacak 450 FPS de alsan aynı olacak bilgin olsun.

Aynı olmayacak, bir anlayamadınız şunu. Input lag azalır fazla FPS'de. Esporcular aptal mı 240 Hz monitörde 400 FPS oynuyorlar.

O ınput lag degeri fazlasıyla hissediliyor zaten ben de o yuzden bu konuyu açtım.
Arabelleklemeler kapalı mı oyun içinde? Bir de 144Hz monitörün varsa zaten 195 FPS de alsan aynı olacak 450 FPS de alsan aynı olacak bilgin olsun.

Evet kapalı.

Aynı olmayacak, bir anlayamadınız şunu. Input lag azalır fazla FPS'de. Esporcular aptal mı 240 HZ monitörde 400 FPS oynuyorlar.

Input lag eğer ki 144Hz monitörde V-sync açıksa veya 144 FPS oynamaya çalışıyorsan olur. 195 FPS gibi devasa farklarda input lag yaşanmaz güzel kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…