CS:GO 2.kasa düşme olasılığı kaçtır?

birsakanedersin

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, her hafta mutlaka 1 tane kasa düşürüyorum ama gerisi gelmiyor. 2.kasanın çıkma olasılığı kaç?

%10 falan son değişiklerle tahminimce. Artık çok zor düşüyor 2. kasa. Dediğim gibi sadece tahmin, tam olasılık belirtemeyiz ama bayağı zor.

Olasılık belirtemeyiz ama sıfır değildir. Ben son iki haftadır hafta başına 2 tane kasa kesin düşürüyorum.

Çarşamba gününden beri akşam idle serverlarında AFK bırakıyorum. Hala 2.kasa düşmedi.

%10 falan son değişiklerle tahminimce. Artık çok zor düşüyor 2. kasa. Dediğim gibi sadece tahmin, tam olasılık belirtemeyiz ama bayağı zor.
Yani bir maçta 10 da 1 ihtimalle mi düşüyor 2.kasa.

Çarşamba gününden beri akşam idle serverlarında AFK bırakıyorum. Hala 2.kasa düşmedi.
Olabilir dostum tamamen şans işi, ben perşembe sabahı girdiğim ilk sunucuda 5 dakikada şak diye kasa düştü. İki gün sonra idle sunucuya girdim ikinci kasa düştü. Tamamen şans işi ha %100 iki kasa düşer diyemem ama iki kasa düşmüyor da diyemem. Şansına kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…