CS:GO 2 oyundan atıyor ve siyah ekran veriyor

Arseyus

Megapat
Daha fazla  
İşlemci 3600X.
Ekran kartı RX 6600 XT.

Uzun bir süredir bu sorun yoktu.
Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim DDU olsun RAM olsun oyunu silip yeniden yükleme olsun ne yaptıysam hala CS2 stabill oynayamıyorum.
Zamanlı zamansız bazen oyundan atıyor bazen de siyah ekrana düşüyor ve PC reset atmak zorunda kalıyorum.

Size tek soru soracağım.
AMD pişmanlık mıdır? Yoksa CS2 harbiden çok arızalı bir oyun mu?
Zaten oyun hileden geçilmiyor bir de bu hatalar çıldırtacak beni.
Kesin bir çözüme ulaşan var mı?

Razer Sypnase motorunu kullanıyor musun ? Bir arkadaşımda böyle bir sorun vardı. Herhangi bir ekipmanın Razer ve Razer Sypnase destekliyor mu ?

Kaldırıp denedikten sonra düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Yani sizin bunu tahmin etmeniz ve bundan ötürürü sorun oluşturduğu belli olursa anlanızdan öpmek lazım ne diyim:)

Yani sizin bunu tahmin etmeniz ve bundan ötürürü sorun oluşturduğu belli olursa anlanızdan öpmek lazım ne diyim:)
Ancak oyundan atma devam ediyor.

Şu chrome donanım hızlandırma olayı etkiliyor olabilir mi?
Devra dışımı bıraksam denesem?

Şu chrome donanım hızlandırma olayı etkiliyor olabilir mi?
Devra dışımı bıraksam denesem?
:))))) Umarım düzelir hocam, teşekkür ederim. Razer'ın programı ile her şeyi kaldırdığınızdan emin olun. Oyunu silip tekrar yükleyin. Hatta farklı bir mouse deneyebilirsiniz. Chrome olayını da devre dışı bırakın. Chrome kullanmanızı önermem. Opera GX kullanın. Chrome çok fazla ram yiyor.

Hocam aynı sorunu yaşıyordum, Görev Yöneticisi de açılmıyordu reset atmak zorunda kalıyordum, Görev Yöneticisi ayarlardan pencere yönetimi her zaman üstteyi işaretleyince çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı