Wiux Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 CS:GO 2'ye sonradan beta erişim izni veriliyor mu? Bir de açık beta ne zaman olacak veya olacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 26 Mart 2023 #2 Wiux dedi: CS:GO 2'ye sonradan beta erişim izni veriliyor mu? Bir de açık beta ne zaman olacak veya olacak mı? Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra herkese açık şekilde yayımlanacak. Sonradan beta erişim izni derken? Zaten hala şu an dağıtılıyor beta diye biliyorum.
Wiux dedi: CS:GO 2'ye sonradan beta erişim izni veriliyor mu? Bir de açık beta ne zaman olacak veya olacak mı? Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra herkese açık şekilde yayımlanacak. Sonradan beta erişim izni derken? Zaten hala şu an dağıtılıyor beta diye biliyorum.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 26 Mart 2023 #3 Şu anlık açık beta planlanmıyor. Yazın ise herkese açık şekilde güncelleme olarak gelecek. Çıkmasına yakın açık beta yaparlar mı onu bilmiyorum.
Şu anlık açık beta planlanmıyor. Yazın ise herkese açık şekilde güncelleme olarak gelecek. Çıkmasına yakın açık beta yaparlar mı onu bilmiyorum.