HalilIbrahimUnal Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 53 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #1 Merhabalar. CS:GO'da 20 TL'ye envanter dizebilir misiniz? Five-Seven ve M4A4 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2016
furyFay Hectopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 26 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2016 #2 Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike: Global Offensive Burdaki linke tıklayarak kendi zevkine göre dizebilirsin. Sistem toplmaktan çok daha basit.
Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike: Global Offensive Burdaki linke tıklayarak kendi zevkine göre dizebilirsin. Sistem toplmaktan çok daha basit.
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2016 #3 Kendi sevdiklerimi yazıyorum : M4A4 Çöl Saldırısı AK-47 Redline-Frontside Misty Five-Seven Maymun işi P250-Whiteout AWP- Mercan Ağı Pistol almazsan M4, AK, AWP alabilirsin sitelerden.
Kendi sevdiklerimi yazıyorum : M4A4 Çöl Saldırısı AK-47 Redline-Frontside Misty Five-Seven Maymun işi P250-Whiteout AWP- Mercan Ağı Pistol almazsan M4, AK, AWP alabilirsin sitelerden.