F Faih1667 Picopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #1 CS:GO oynuyorum FPS'im 200 - 270 arası grafiklerim ortada ama görüntü hiç akıcı değil, 60 FPS gibi. Monitörüm 240Hz ama yine de akıcılık 0.
CS:GO oynuyorum FPS'im 200 - 270 arası grafiklerim ortada ama görüntü hiç akıcı değil, 60 FPS gibi. Monitörüm 240Hz ama yine de akıcılık 0.
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 20 Nisan 2022 #31 367519 dedi: Bu doğru zaten yukarıda ki arkadaş okumadan atladığı için idrak edemedi. Genişletmek için tıkla... Uzatma boşuna ban yemiyelim D atanamayanlar dedi: Uzatma boşuna ban yemiyelim dediğim yöntem kafi bence bende bu kadar muhattabım değilsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
367519 dedi: Bu doğru zaten yukarıda ki arkadaş okumadan atladığı için idrak edemedi. Genişletmek için tıkla... Uzatma boşuna ban yemiyelim D atanamayanlar dedi: Uzatma boşuna ban yemiyelim dediğim yöntem kafi bence bende bu kadar muhattabım değilsin. Genişletmek için tıkla...
367519 Decipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 20 Nisan 2022 #32 atanamayanlar dedi: Uzatma boşuna ban yemiyelim D Genişletmek için tıkla... Hatalı olduğunuzu anlamanız güzel iyi forumlar dilerim cahille münakaşayı kestiğimden görmezden gel butonumla mutluyum. Artı 0 Eksi
atanamayanlar dedi: Uzatma boşuna ban yemiyelim D Genişletmek için tıkla... Hatalı olduğunuzu anlamanız güzel iyi forumlar dilerim cahille münakaşayı kestiğimden görmezden gel butonumla mutluyum.
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 20 Nisan 2022 #33 yaschares dedi: Ayrıca NVIDIA ayarlarından 240'a sabitlediğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Bunları çoktan geçtik dostum aynısını önerdim ilk sayfada okumadan yazmayın konu çok büyüdü. Bildirim manyağı oldum. 367519 dedi: Hatalı olduğunuzu anlamanız güzel iyi Sosyal'ler dilerim cahille münakaşayı kestigimden görmezden gel butonumla mutluyum. Genişletmek için tıkla... O zaman sakın kendi kendine konuşma dostum 10 IQ . Ne çeşit var yahu forumda ilginç 240 Hertz ben sana alayım sen oyna haha. @Xantern açılan başlık iyice konu dışı oldu ikimizde ban atar mısınız? konu hakarete kayıyor. Son düzenleme: 20 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
yaschares dedi: Ayrıca NVIDIA ayarlarından 240'a sabitlediğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Bunları çoktan geçtik dostum aynısını önerdim ilk sayfada okumadan yazmayın konu çok büyüdü. Bildirim manyağı oldum. 367519 dedi: Hatalı olduğunuzu anlamanız güzel iyi Sosyal'ler dilerim cahille münakaşayı kestigimden görmezden gel butonumla mutluyum. Genişletmek için tıkla... O zaman sakın kendi kendine konuşma dostum 10 IQ . Ne çeşit var yahu forumda ilginç 240 Hertz ben sana alayım sen oyna haha. @Xantern açılan başlık iyice konu dışı oldu ikimizde ban atar mısınız? konu hakarete kayıyor.