CS:GO 200 FPS'ten 50 FPS'e düştü

Arda Sevilgen

Hectopat
Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar 180-200 FPS'lerde oynadığım CS:GO'dan bir anda 40-50 FPS'ler almaya başladım. Bütün oyun içi ayarları sıfırladım, olmadı. İnternetten nasıl yapıldığına bakıp Game DVR'ı kapattım, olmadı. En sonunda CS:GO'yu bilgisayardan silip tekrar yükledim, hala olmadı. Diğer oyunlarda almam gereken FPS'leri alıyorum fakat bu 2 gündür CS:GO'da böyle bir sorunum var. CS'ye yeni başladım, bırakmak istemiyorum

Konuyu hortlatıyorum ama benim ayarları yükseltincede aynı sadece 5-8fps fark ediyor en düşükle en yüksek.

Çözum gayet basit. NVIDIA denetim masasında 3D uygulamanin karar vermesine izin ver de bitti.

Selam Aynı Sorunu Bende yaşıyodum 300 fps alırken o oyunda aniden 49 fps alıyodum ben her yolun denedim son olarak Aklıma birşey geldi büyük ihtimal sana gelmedi söyliyim hemen "FPS SINIRINI KALDIRMA" Evet Fps Sınırını Kaldırma fps_max “0” Bu Komutu Yazarsan Düzelir Biraz Geç Cevap verdim Bende Aynı Sorunu Yaşadığımda Seni Ancak Görebildim fps_max “0”

Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım diğer oyunlarda fps değişikliği olmamasına rağmen sadece CS:GO' da 100 fps birden düştü. Eğer bi çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz?

Not: Ayarlar düşükte değil yüksekteydi, şu an düşükte olmasına rağmen böyle.

Bir iki gündür 200-220 civarı FPS alırken80- 100'e düştü. Ne yaptıysam düzelmedi. Lütfen nasıl düzeltebilirim yardım edin
Çözebildiysen lütfen cevaplar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…