sorumacevapariyorumm Femtopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Başlıktaki gibi nereden bulabilirim? Eskileri yar etmek istiyorum.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 sorumacevapariyorumm dedi: Başlıktaki gibi nereden bulabilirim? Eskileri yar etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
sorumacevapariyorumm dedi: Başlıktaki gibi nereden bulabilirim? Eskileri yar etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
huytur Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 171 18 Haziran 2025 #3 sorumacevapariyorumm dedi: Başlıktaki gibi nereden bulabilirim? Eskileri yar etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... 2018'i bilemem ama kapatılmadan önceki CS:GO'yu offline oynamak mümkün. Steam'de CS2'nin ayarlarına gir, "betalar" kısmından en üstteki "csgo_legacy" seçeneğini seç.
sorumacevapariyorumm dedi: Başlıktaki gibi nereden bulabilirim? Eskileri yar etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... 2018'i bilemem ama kapatılmadan önceki CS:GO'yu offline oynamak mümkün. Steam'de CS2'nin ayarlarına gir, "betalar" kısmından en üstteki "csgo_legacy" seçeneğini seç.