Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #1 Bugün saat 00:35 civarı 40 level olup 2022 hizmet madalyamı aldım toplam 12 madalyam oldu. Fakat bugün 5 Mayıs olmasına rağmen madalyayı aktifleştirdikten sonra düzenlenme tarihi 4 Mayıs yazıyor? Herhangi bir bug falan mı oldu sorun mu oldu acaba? Elimden almazlar değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
Bugün saat 00:35 civarı 40 level olup 2022 hizmet madalyamı aldım toplam 12 madalyam oldu. Fakat bugün 5 Mayıs olmasına rağmen madalyayı aktifleştirdikten sonra düzenlenme tarihi 4 Mayıs yazıyor? Herhangi bir bug falan mı oldu sorun mu oldu acaba? Elimden almazlar değil mi?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.824 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Mayıs 2022 #2 @Alfirk Muhtemelen oyuna Steam üzerinden giriş yaptığın tarihi baz alıyordur diye düşünüyorum. Saat 00.00'dan önce mi girdin?
@Alfirk Muhtemelen oyuna Steam üzerinden giriş yaptığın tarihi baz alıyordur diye düşünüyorum. Saat 00.00'dan önce mi girdin?
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 Hocam Amerika saatine göre hala 4 Mayıs olduğu için oluyor olabilir. Elinizden alınacağını sanmam.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 5 Mayıs 2022 #4 Elden madalya alma gibi bir şey yok, 40 seviye olup aldıysan bir sorun olmaz sonrasını düşünmene bile gerek yok
Elden madalya alma gibi bir şey yok, 40 seviye olup aldıysan bir sorun olmaz sonrasını düşünmene bile gerek yok
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 5 Mayıs 2022 #5 Saat dilimlerine bir bakmalısın.
Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #6 berkingbad dedi: Saat dilimlerine bir bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Yani ? yigidyum dedi: @Alfirk Muhtemelen oyuna Steam üzerinden giriş yaptığın tarihi baz alıyordur diye düşünüyorum. Saat 00.00'dan önce mi girdin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam önce girdim. Umayça dedi: Hocam Amerika saatine göre hala 4 Mayıs olduğu için oluyor olabilir. Elinizden alınacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Belki hocam teşekkürler. Silinen üye dedi: Elden madalya alma gibi bir şey yok, 40 seviye olup aldıysan bir sorun olmaz sonrasını düşünmene bile gerek yok Genişletmek için tıkla... Demi öyle olsun bakalım
berkingbad dedi: Saat dilimlerine bir bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Yani ? yigidyum dedi: @Alfirk Muhtemelen oyuna Steam üzerinden giriş yaptığın tarihi baz alıyordur diye düşünüyorum. Saat 00.00'dan önce mi girdin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam önce girdim. Umayça dedi: Hocam Amerika saatine göre hala 4 Mayıs olduğu için oluyor olabilir. Elinizden alınacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Belki hocam teşekkürler. Silinen üye dedi: Elden madalya alma gibi bir şey yok, 40 seviye olup aldıysan bir sorun olmaz sonrasını düşünmene bile gerek yok Genişletmek için tıkla... Demi öyle olsun bakalım