kadiryksl Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 CS:GO 2023 operasyonu ne zaman gelir? Bir kaynak bulamadım ne zaman geleceğine dair. Tahmini ne zaman gelir sizce?
CS:GO 2023 operasyonu ne zaman gelir? Bir kaynak bulamadım ne zaman geleceğine dair. Tahmini ne zaman gelir sizce?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2023 #2 Source 2'den önce gelmez, Source 2 çıkışıyla beraber çıkar patlatırlar ortalığı diye düşünüyorum.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 23 Nisan 2023 #3 kadiryksl dedi: CS:GO 2023 operasyonu ne zaman gelir? Bir kaynak bulamadım ne zaman geleceğine dair. Tahmini ne zaman gelir sizce? Genişletmek için tıkla... Ben yeni oyun öncesi bir operasyon gelebilceğini düşünüyorum.
kadiryksl dedi: CS:GO 2023 operasyonu ne zaman gelir? Bir kaynak bulamadım ne zaman geleceğine dair. Tahmini ne zaman gelir sizce? Genişletmek için tıkla... Ben yeni oyun öncesi bir operasyon gelebilceğini düşünüyorum.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.424 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Nisan 2023 #4 gemiciadam dedi: Ben yeni oyun öncesi bir operasyon gelebileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir operasyon ortalama 20 hafta sürüyor. Source 2 hatalarını çözmeye çalışan bir ekip varken zor. Zaten para bastılar Steam market canlanınca. Çıkarma ihtiyaçları yok.
gemiciadam dedi: Ben yeni oyun öncesi bir operasyon gelebileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir operasyon ortalama 20 hafta sürüyor. Source 2 hatalarını çözmeye çalışan bir ekip varken zor. Zaten para bastılar Steam market canlanınca. Çıkarma ihtiyaçları yok.