CS:GO 21 saat rekabetçi yasağı normal midir?

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Rekabetçide 2 maç attıktan sonra 21 saat bekletiyor. Neden oluyor acaba? Dün herhalde eşleştirme uygun olsun diye kontrol ediliyordur dedim ama bugün yine 21 saatlik yasak benzeri bir şey yedim. Sebebi nedir bunun tam olarak? 21 saat beklemeli miyim?

Geçen gün bir rusa uyuz oldum. Oyunu trolledim. 2 gün yedim :) Bahsettiğiniz şey banlanmakmı? yoksa üstteki arkadaşın dediği olay mı?

Yeni oyuncular 24 saat boyunca sadece iki rekabetçi maçı kazanabilir

Yeni oyuncular 24 saat içinde sadece 2 rekabetçi maç kazanabilir. 2 maçı kazanan oyunculara bekleme süresi verilir ve bu normaldir. Bu bekleme süresinin amacı, yeni hesapların dereceli ve dereceli olmayan eşleştirme üzerindeki olası etkilerini kısıtlamaktır.

10 rekabetçi maçı kazanan yeni oyuncunun bekleme süresi kaldırılır ve herhangi bir sınır olmadan 24 saat içinde istediği kadar maç kazanabilir.

Rekabetçide 2 maç attıktan sonra 21 saat bekletiyor. Neden oluyor acaba? Dün herhalde eşleştirme uygun olsun diye kontrol ediliyordur dedim ama bugün yine 21 saatlik yasak benzeri bir şey yedim. Sebebi nedir bunun tam olarak? 21 saat beklemeli miyim?
İlk başladığında 10 galibiyet alana kadar her 2 galibiyette 1, 21 saat bekletme süresi koyuyor 10 galibiyetten sonra derecen belli oluyor yani normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı