CS:GO 25 TL envanter dizme

Kızgınlık değil de bir tık komik bir şey. Sadece Türkiye'de var sanırım bu "skin almak mantıksız, skine para mı verilirmiş" gibisinden düşünceler. Sadece CS:GO için söylüyorum Valorant, ZULA gibi oyunlarda bence de mantıksız gerek yok, çünkü böyle oyunlarda pazar sistemi yok. CS:GO için Valve bir pazar sistemi geliştirdi ve ortada çok büyük paralar dönüyor. Arkadaş bugün 25 lira verip bu envanteri alacaksa 7-8 ay sonra 50-60 liraya çıkacak bunların fiyatlar. Doğru skin tercihleriyle parasını 10-20 katına bile çıkartabilir. Mantık; görsellik, müzik, zevkler gibi göreceli bir kavram değildir yani sizcesi bencesi olmaz ve CS:GO için skin almak mantıklıdır efendim.

Ayrıca oyundan sıkıldığı zaman skinleri satıp şu an 25 liralık bir oyun almaktansa ileride daha güzel oyunlar alabilir.

Ct'de yerden aldığım skinli keleşi 5 el düşürmüyorum. Para bebeleri görsele önem veriyor işin hastaları var onlar ayrı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…